Електронний каталог
тритикале
Документи:
- Білітюк, А. П. Вирощування та використання тритикале на корм у тваринництві [Текст] / А. П. Білітюк, С. М. Каленська. – С.22-28.
- Деренжи, П. Свойства зерна, используемого в питании человека [Текст] / П. Деренжи // Хлебопродукты. – 2001. – №3. – С.13-15.
- Дробот, В. І. Хімічний склад і хлібопекарськи властивості обойного борошна із зерна тритікале [Текст] / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №10. – С.42-43.
- Зубець, М. Сій тритикале і жито - господарем будеш [Текст] / М. Зубець // Зерно і хліб. – К., 2004. – №1. – С.30-32.
- Кириченко, В. Не ігноруйте тритикале [Текст] / В. Кириченко, Г. Щипак // Зерно і хліб. – К., 2003. – №4. – С.28-29.
- Лісничий, В.А. та ін. Борошно з зерна ярого тритикале [Текст] / В.А. та ін. Лісничий // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №1(43). – С.42-44.
- Москальова, Л. та ін. Солод з тритікале [Текст] / Л. та ін. Москальова // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №10. – С.17.
- Олійничук, С. та ін. Культура невибаглива, але перспективна [Текст] / С. та ін. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №4. – С.10-12.
- Новые сорта тритикалевой муки и их технологические свойства [Текст] / Г. Н. Панкратов, Е. П. Мелешкина, Р. Х. Кандроков, др. и // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 12. – С. 46-50.
- Смирнов, С. О. Микрибиологическая безопасность новых видов муки из зерна тритикале [Текст] / С. О. Смирнов, С.А. Быковченко Т.В. и др. Урубков // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – №12. – С. 43-45.
- Тертычная, Т. и др. Мука тритикалевая хлебопекарная [Текст] / Т. и др. Тертычная // Хлебопродукты. – М., 2003. – №5. – С.23.
|