Електронний каталог
харчові концентрати
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Артамонова, М. В. Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Артамонова М. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДАТОХ, 2000. – 20с.
- Бачурская, Л. Д. Пищевые концентраты [Текст] / Л. Д. Бачурская, В. Н. Гуляев. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 335с. : илл.;табл. – (Современная технология). – 1.29.
- Бачурская, Л. Д. Технология пищевых концентратов [Текст] / Л. Д. Бачурская, В. Н. Гуляев. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 312с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1,14.
- Крупяные концентраты,не требующие варки [Текст] / С. А. Генин, Е. Т. Дмитриева, И. В. Каурцева, Т. Н. Торопова. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 168с. : ил. – 0.47.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Гуляев, В. Н. Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 169с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.26.
- Гуляев, В. Н. Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1981. – 208с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.35.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Зінченко, І. М. Розроблення технології харчоконцентратів на основі істівних грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Зінченко І. М. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 21 с.
- Ковтун, А. В. Удосконалення технології формованих карпотляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковтун А. В. ; 05.18.01 - Технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2020. – 21 с.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Стефаненко, С. П. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / С. П. Стефаненко, С. С. Бевза. – Вінниця : ДКФ, 2004. – 477с. : іл. – Бібліогр.:С.476-477. – ISBN 966-7151-44-1 : 20.00.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|