Електронний каталог
Класифікатори
В
вершковий крем
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Звягінцева-Семенець, Ю. П.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
Степанович, З. З.
Сливочный крем [Текст] / З. З. Степанович. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 105с. : илл.;табл. – (Качество,ассортимент). – 0.30.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'