Електронний каталог
Класифікатори
І
інфрачервоне опромінювання
Документи:
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
Гинзбург, А. С.
Инфракрасная техника в пищевой промышленности [Текст] / А. С. Гинзбург. – М. : Пищевая пром-сть, 1966. – 407 с. – библиогр. – 1,59.
Ильясов, С. Г.
Физические основы инфракрасного облучения пищевых продуктов [Текст] / С. Г. Ильясов, В. В. Красников. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 359с. : илл.;табл. – 3.30.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'