Електронний каталог
екстракція
Документи:
- Витенберг, А. Г. Газовая экстракция в хроматографическом анализе [Текст] : Парофазный анализ и родственные методы / А. Г. Витенберг, Б. В. Иоффе. – Л. : Химия, 1982. – 280с. : илл. – 2.20.
- Десик, М. Г. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухариків,сформованих екстрагуванням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Десик М. Г. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Коренман, И. М. Экстракция в анализе органических веществ [Текст] / И. М. Коренман. – М. : Химия, 1977. – 200с. : илл. + табл. – библиогр. – 0.80.
- Лысянский, В. М. Процесс экстракции сахара из свеклы [Текст] : Теория и расчет / В. М. Лысянский. – М., : Пищевая промышленность, 1973. – 224с. : ил.,. – библиогр.,. – 1,06.
- Люлька, Д. М. Розроблення конструкцій транспортних систем дифузійних апаратів з метою інтенсифікації процесу екстрагування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Люлька Д. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Мазуренко, Е. А. Справочник по экстракции [Текст] / Е. А. Мазуренко. – К. : Техніка, 1972. – 448с. : ил.130. – 1.74.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Татар, Л. В. Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
|