Електронний каталог
організація бенкетів
Документи:
- Бенкет-фуршет: документальне оформлення та розрахункові нюанси [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2015. – № 82. – С. 6-11.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Надежин, Н. А. Обслуживание банкетов и приемов в ресторанах [Текст] / Н. А. Надежин, В. А. Красильников, Н. А. Красильников. – М. : Экономика, 1967. – 86с. – 0.15.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
- Стоян, Т. А. Діловий етикет:моральні цінності і культура поведінки бізнесмена [Текст] : Навч.посібник / Т. А. Стоян. – К. : ЦУЛ, 2004. – 232с. – ISBN 966-8568-24-9 : 14.00.
|