Електронний каталог
управління в громадському харчуванні
Документи:
- Dictionary of hotels, tourism and catering management [Text] [Текст] : over 5000 terms clearly defined. – Middlesex : Piter Colin Publ., 1999. – 294 p. – ISBN 0-948549-40-8 : 75,00.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ; уклад. О.О. Каролоп. – 912/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,59.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 119/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 c. – 16,00.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан. та турист.бізнесу.Уклад.:Г.Т.П'ятницька,Н.О.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 87с. : іл. – Бібліогр.:С.84-87. – 10.07.
- Виробничий менеджмент [Текст] : Програма курсу для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" денної та зоачної форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Н.О. П'ятницька, Г.Т. П'ятницька, А.М. Расулова, Л.В. Лукашова. – 855/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 4,31.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Г.Т. П'ятницька, Н.О.П'ятницька. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 88с. : іл. – Бібліогр.: с. 84-87. – 12.10.
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. Т.І. Ткаченко, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 784/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 13,00.
- Інформаційні системи і технології в управлінні організацією [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.В. Магалецький, О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1270/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 21,00.
- Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : Навч. посібник для студентів вищих навч. закладів / Під ред.М.М.Поплавського,О.О.Гаца;Авт колектив: Г.Б.Мунін,Ю.О.Карягін,Х.Й.Роглєв,С.І.Руденко. – К. : Кондор, 2008. – 460с. – Бібліогр.:С.448-458. – ISBN 978-966-351-172-6 : 93.00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В.Мельниченко , Н.І.Ведмідь, М.В. Босовська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 132 с. – Бібліогр.: с. 130-132. – 34.00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : програмний продукт ZATR / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2012. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00. – Систем. требования: Windows 98/ME/2000/XP; 10248768; 64 Мб ОП; видео: 2 Мб; CD-ROM 4-х.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 429с. + CD-ROM. – Бібліогр.:с. 190-194. – ISBN 978-966-629-479-4 : 45.00.
- Менеджмент ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашова [та ін.]; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Вид. 2-ге, допов. та переробл. – 2010. – Бібліогр.:с. 190-194. – 45.00, 450 пр.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : Програма для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Н.О. П'ятницька, Г.Т. П'ятницька, Л.В. Лукашова, А.М. Расулова. – 249/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 11,14.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу;уклад.:Н.О.П'ятницька,Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 129с. – Бібліогр.:С.126-129. – 11.19.
- Менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / [авт.: Г.Т. П`ятницька, Н.О. П`ятницька, Л.В. Лукашкова] ; за заг. ред. Г.Т. П`ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 374с. – Бібліогр.:с.164-168. – ISBN 966-629-347-1 : 40.77.
- Організація готельного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 1085/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 50 c. – 5,06.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 154/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 13,96.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : лабораторний практикум для студентів напрямку підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171701 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 110/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 83 с. – 7,02.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управление общественным питанием [Текст] : Учебник для вузов / И. Г. Бережная, Ю. А. Васильев, В. А. Ткаченко, В. И. Карсекин ; Под ред.Ю.А.Васильева. – К. : Вища школа, 1981. – 248с. – 0.45.
- Вачевський, М. В. Маркетинг у сферах послуг [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / М. В. Вачевський, В. Г. Скотний. – К. : ЦУЛ, 2004. – 232с. – ISBN 966-8568-18-4 : 22.00;17.00;25.50.
- Джеймс, Дж. Управление рестораном [Текст] = Restaurant management : Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин ; Пер.с англ. – М. : Проспект;ТК Велби, 2007. – 437с. – ISBN 5-482-01248-4;978-5-482-01248-2;9785482012222 : 56,70.
- Карл, Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] : Пер с англ. / Уильям Л. Карл. – М. : Сирин, 2002. – 151с. – (Классика менеджмента). – ISBN 5-86567-036-Х : 17.28;16.80.
- Карсекин, В. И. Организация управления общественным питанием [Текст] : Учеб.пособие / В. И. Карсекин, Б. Г. Шелегеда. – К. : КТЭИ, 1982. – 64с. – 0.10.
- Ковальчук, Т. І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні [Текст] : Тлумачний термінологічний словник (англійська,російська та українська мови) / Т. І. Ковальчук. – К. : Центр учбової літератури, 2008. – 208с. – ISBN 978-966-364-593-3;9789663645933 : 34.00.
- Колесников, П. И. Сетевое планирование в общественном питании [Текст] / П. И. Колесников. – К. : Вища школа, 1976. – 32с. – (Экономическая библиотечка студента). – 0.05.
- Лукашевич, В. В. Управление персоналом (предприятий торговли и общественного питания) [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. В. Лукашевич. – М. : Деловая литература;Гелан, 2001. – 252с. – ISBN 5-93211-011-2;5-94350-005-7 : 25.20;34.32.
- Мельниченко, С. В. Організаційно-економічні проблеми управління соціально-оріїнтованими підприїмствами харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Мельниченко С. В. ; 08.06.02-пiдприїмництво,менеджмент та маркетинг. – К., 1997. – 236с. – (КДТЕУ).
- Михайлова, М. В. Маркетингове планування в підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Михайлова М. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
- Наволоцкая, Я. Е. Руководство современного менеджера ресторана. Решение проблем день за днем [Текст] [Текст] / Я. Е. Наволоцкая. – Москва; Санкт-Петербург : Вершина, 2007. – 222 с. – ISBN 978-5-9626-0379-7 : 49.80.
- П'ятницька, Г. Т. Менеджмент громадського харчування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2001. – 654с. – Бібліогр.:С.580-591. – ISBN 966-7376-77-Х : 25.31; 28.00.
- П'ятницька, Н. О. Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Н. О. П'ятницька, В. Т. П'ятницький, О. М. Григоренко. – К. : КДТЕУ, 2000. – 140с. – ISBN 966-7376-38.8 : 6.00;5.00;3.00.
- Присакар, І. І. Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис. ... канд. екон. наук. / Присакар І. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. кер. С.В. Мельниченко. – Київ, 2017. – 371 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 71-80.- Дод.
- Присакар, І. І. Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Присакар І. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Расулова, А. М. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Расулова А. М. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2006. – 20с.
- Расулова, А. М. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] [Текст] : дис...канд.екон.наук / Расулова А. М. ; 08.06.01 - економіка, орг. і упр. підприємствами; наук. кер. Н.О.П'ятницька. – Київ, 2006. – 277 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Ребицький, В. М. Організація та технологія інспектування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; За ред.В.М.Ребицького. – К. : ЦНЛ, 2005. – 363с. – ISBN 966-364-148-7 : 34.00.
- Салухіна, Н. Г. Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / Н. Г. Салухіна, О. І. Башкатова. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 213 с. – ISBN 966-629-075-8 : 12.22.
- Селютін, С. В. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Селютін С. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Харків : ХДУХТ, 2019. – 24 с.
- Трайно, В. М. Маркетингове управління споживачами послуг підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Трайно В. М. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Полтава : Полтав. ун-т економіки і торгівлі, 2012. – 20 с.
- Шканова, О. М. Маркетинг послуг [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / О. М. Шканова. – Київ : Кондор, 2003. – 302с. – ISBN 966-7982-23-8 : 32.00.
- Эрл, М. Разработка пищевых продуктов [Текст] = Food product development / М. Эрл, Р. Эрл, А. Андерсон ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2004. – 381с. : илл.;табл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-061-5;1-85573-468-0 (англ.) : 160.02.
- Яцун, Л. М. Управління підприємствами сфери харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... д-ра екон. наук. / Яцун Л. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2016. – 41 с.
- Яцунь, О. М. Перспективні напрямки та прогнозування розвитку підприємств індустрії дитячого харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Яцунь О. М. ; 08.06.01-економіка.організація та управління підприємствами. – К. : НУХТ, 2004. – 21с.
|