Електронний каталог
тісто
Документи:
- 60 рецептов изделий из теста и 16 рецептов теста [Текст]. – М. : Северная правда, 1990. – 32с. – 1.30.
- Большая кулинарная энциклопедия [Текст] / Авт.-сост.Т.М.Воробьева,Т.А.Гаврилова. – М. : Эксмо, 2003. – 255с. : илл. – ISBN 5-699-00602-8 : 66.48.
- Большая энциклопедия выпечки [Текст] / Сост.И.Н.Смирнова. – М. : Эксмо, 2003. – 255с. : илл. – ISBN 5-04-009060-9 : 66.48.
- Кулинария [Текст] : Разнообразные рецепты и блюда национальной кухни. – 2001. – 25.00.
- Кулинария [Текст] / Худ.ред.В.П.Марыняк. – К. : Довіра, 1996. – 397с. : илл. – (Дом и ты в нем.Энциклопедия домоводства). – ISBN 966-507-006-1 : 5.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Энциклопедия кулинарии [Текст] : Первые блюда.Блюда из теста.Домашние заготовки. – 2003. – 13.00.
- Биллер, Р. Как украсить блюда [Текст] / Р. Биллер ; Пер.с нем.Т.Григорьевой. – М. : Аст-Пресс Книга, 2006. – 159с. : илл. – (Золотая библиотека хозяйки). – ISBN 5-462-00295-5;9785462002953 : 105,60.
- Бруннек, Н. И. Мелкие изделия из теста [Текст] / Н. И. Бруннек. – М. : Агропромиздат, 1990. – 112с. – ISBN 5-10-001911-5 : 0,50.
- Бутейкис, Н. Г. Изделия из теста [Текст] / Н. Г. Бутейкис. – М. : Экономика, 1973. – 151с. – (Б-ка повара). – 0.26.
- Бутейкис, Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : Учебник для нач.проф.образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – М. : ИРПО;Изд.центр "Академия ", 2001. – 300с. – ISBN 5-8222-0108-3(ИРПО);5-7695-0720-9(Изд.центр"Академия") : 25.20.
- Галясний, І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
- Годон, Жан-Клод Фуршет.Рецепты на любой вкус [Текст] / Жан-Клод Годон. – М. : Аст-Пресс СКД, 2003. – 160с. : илл. – ISBN 5-94464-036-7 : 72.00.
- Дробот, В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів освіти,що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів" / В. І. Дробот. – К. : Логос, 2002. – 365с. – Бібліогр.:С.364-365. – ISBN 966-581-363-3 : 91.86.
- Завадинская, Е. Ю. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Завадинская Е. Ю. ; 05.18.16-технология продуктов питания;Наук.кер.М.М.Калакура. – К., 1998. – 144с. – (КГТЭУ).
- Завадинська, О. Ю. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напіфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Завадинська О. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 1998. – 18с.
- Луценко, Н. С. Вироби з тіста [Текст] / Н. С. Луценко, О. С. Полховський. – К. : Реклама, 1973. – 88с. – 0.47.
- Луценко, Н. С. Вироби з тіста [Текст] / Н. С. Луценко, О. С. Полховський. – вид.2-е стереотипне. – К. : Реклама, 1975. – 88с. : іл. – 0.47.
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2010. – 165 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-152. - Дод.
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 23 с.
- Сорочинська, Ю. С. Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сорочинська Ю. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с.
- Старовойт, Л. Я. Кулінарія [Текст] : Підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. – 2-ге вид.,стер. – К. : Вища школа, 1992. – 270с. : іл. – ISBN 5-11-004159-8 : 3 250.00;1 825.00.
- Стрижак, С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Стрижак С. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
- Умблот, Э. Как декорировать блюда [Текст] : Мастер-класс французских кулинаров / Э. Умблот, Ф. Жакмен ; Пер.с фр.Е.Головиной. – М. : Аст-Пресс Книга, 2002. – 119с. : илл. – (Золотая библиотека хозяйки). – ISBN 978-5-462-00594-7;9785462005947 : 96,60.
- Умблот, Э. Как украсить десерты [Текст] : Мастер-класс французских кулинаров / Э. Умблот, Ф. Жакмен ; Пер.с фр.Е.Головиной. – М. : Аст-Пресс Книга, 2002. – 111с. : илл. – (Золотая библиотека хозяйки). – ISBN 978-5-462-00580-0;9785462005800 : 105,60.
- Фельдман, И. А. Любимые блюда [Текст] / И. А. Фельдман. – К. : Преста, 1995. – 286с. – ISBN 5-7707-5025-1 : 4.00.
- Цыганенко, В. А. Домашние лакомства [Текст] / В. А. Цыганенко, А. И. Здобнов. – К. : Урожай, 1997. – 320с. – ISBN 5-337-01763-2 : 7.00;5.00.
- Янаков, В. П. Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Янаков В. П. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДНУЕТ ім.Туган-Барановського, 2011. – 20 с.
|