Електронний каталог
українська кухня
Документи:
- Збірник рецептур страв української кухні [Текст] / Под ред.Г.Л.Миронова. – К. : Технiка, 1992. – 256с. – ISBN 5-335-00845-8 : 250000.00;3.30;3,60;3,90;4.00;4.20;3.75;5.50;4.70;5.60.
- Рецептура і технологія приготування страв української кухні [Текст]. – К. : Техніка, 1968. – 358с. – 1.32.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Для предприятий общественного питания / Авт.-сост.:А.И.Здобнов,В.А.Цыганенко,М.И.Пересичный. – К. : А.С.К., 1998. – 656с. : илл. – ISBN 966-539-134-8 : 25.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания [Текст] : Сборник технологических нормативов. Ч.2 / Сост.:С.Л.Ахиба,В.И.Бодрягин,В.Т.Лапшина,Ф.Л.Марчук и др. – М. : Хлебпродинформ, 1997. – 560с. – ISBN 5-88676-079-2 : 188.98;242.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий ближнего зарубежья [Текст] / Сост.Л.Е.Голунова. – СПб. : Профессия, 2001. – 424с. – ISBN 5-93913-029-1 : 145.80;132.00;117.90.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Для предприятий обществ.питания / Авт.-сост.:Здобнов А.И.,Цыганенко В.А.,Пересичный М.И. – К. : А.С.К., 2003. – 656с. – ISBN 966-539-209-3 : 44.00.
- Сборник рецептур блюд для питания школьников [Текст]. – К. : Техніка, 1987. – 319с. – 3.10.
- Сборник рецептур национальных блюд и кулинарных изделий [Текст] : Сборник технических нормативов. Ч.5 / Под общ.ред.В.Т.Лапшиной. – М. : Хлебпродинформ, 2001. – 800с. – ISBN 5-93109-037-1 : 269.09;242.00.
- Страви української кухні [Текст]. – К. : Радянська Україна, 1991. – 99с. : іл. – 2.50.
- Страви української кухні [Текст] / Упорядник Л.М.Патрикац. – К. : Преса України, 1993. – 104с. : іл. – 580.00.
- Страви української кухні [Текст] : Сост. Л.Н. Патрикац. – К. : Радянська Україна, 1990. – 104с. : іл. – 3,40.
- Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник / Уклад.:М.Ф.Корягіна,А.І.Юліна,Т.Ф.Петренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 131с. – ISBN 966-629-027-8 : 8.93.
- Як засядем,браття,коло чари [Текст] : Українські народні пісні та переписи національних страв і напоїв / Упоряд.О.А.Поріцька. – К. : Музична Україна, 1993. – 265с. – 360.00.
- Антонова, М. А. Лучшие кулинарные рецепты народов СССР [Текст] / М. А. Антонова, С. В. Антонов ; Отв.за вып.Е.Н.Авадяева. – М. : ОЛМА-ПРЕСС Инвест, 2003. – 207с. : ил. – ISBN 5-94848-044-5 : 90.00.
- Генис, А. Колобок.Кулинарные путешествия [Текст] / А. Генис. – М. : АСТ;Астрель, 2007. – 319с. – ISBN 5-17-037826-2;5-271-14279-5;9785170378265 : 32,10.
- Українська кухня [Текст] / І. М. Георгиевський, М. Е. Мельман, Е. А. Шадура, А. С. Шемякінський. – К. : Техніка, 1967. – 298с. – 2.41.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів спеціальності "Технологія харчування"спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 130с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.98.
- Корягіна, М. Ф. Технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч.посіб. для студ. спец."Технологія харчування"спеціалізації "Ресторан. справа та сервіс" / М. Ф. Корягіна, А. І. Юліна, Т. Ф. Петренко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 130 с. – ISBN 966-629-027-8 : 7.00.
- Лотыш, В. А. Украинские блюда [Текст] / В. А. Лотыш, С. А. Шалимов. – К. : Техника, 1975. – 72с. : ил. – 0.95.
- Мазараки, А. А. Знаменитые украинские блюда [Текст] [Текст] / А. А. Мазараки, М. И. Пересичный, И. А. Фельдман. – Київ : И.Губерников, 2012. – 312 с. : ил. – ISBN 978-966-96675-1-9 : 330.00.
- Франко, О. Ф. Практична кухня [Текст] / О. Ф. Франко ; Літ.опрацюв.О.П.Сенатович,Худож.І.П.Плесканко. – Львів : Каменяр, 1990. – 238с. : іл. – ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50.
- Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко, інші та. – Київ : А.С.К., 2007. – 847 с. – ISBN 966-8291-17-4 : 165.00.
- Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко, А. А. Рачковський. – К. : А.С.К., 2005. – 847с. – ISBN 966-8291-17-4;9789668291173 : 73.50.
- Шалимов, С. А. Сучасна українська кухня [Текст] / С. А. Шалимов, О. А. Шадура. – 5-е вид.,доп. – К. : Техніка, 1984. – 271с. : іл. – 3.20;2.20.
- Шалімов, С. А. Страви української кухні [Текст] / С. А. Шалімов, В. А. Лисенко, О. І. Вересюк. – К. : Техніка, 1980. – 127 с. : іл. – 1,80.
- Шалімов, С. А. Сучасна українська кухня [Текст] / С. А. Шалімов, О. А. Шадура. – 4-е изд. стереотип. – К. : Техніка, 1981. – 272с. : ил. – 2.36.
- Шалімов, С. А. Сучасна українська кухня [Текст] / С. А. Шалімов, О. А. Шадура. – К. : Техніка, 1974. – 272с. : іл. – 2.36.
- Шалімов, С. А. Сучасна українська кухня [Текст] / С. А. Шалімов, О. А. Шадура. – 3-е изд. – К. : Техніка, 1979. – 272с. : ил. – 3.30.
- Шалімов, С. А. Сучасна українська кухня [Текст] / С. А. Шалімов, О. А. Шадура. – 2-е изд. – К. : Техніка, 1976. – 272с. : ил. – 2.36.
|