Електронний каталог
молочні концентрати
Документи:
- Получение,свойства и применение молочно-белковых и растительных концентратов [Текст] : Сборник научных трудов / Всесоюз.акад.с.-х. наук им.В.И.Ленина. – М. : Агропромиздат, 1991. – 187с. – ISBN 5-10-002350 : 2.60.
- Технология цельномолочных продуктов и молочнобелковых концентратов [Текст] : Справочник / Е. А. Богданова, Р. Н. Хандак, З. С. Зобкова, В.Ф.и др. Сергеева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 311с. – ISBN 5-10-000200-Х : 1.80.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Козлов, В. Н. Технология молочно-белковых продуктов [Текст] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. – К. : Урожай, 1988. – 168с. – Библиогр. – ISBN 5-337-00070-5 : 0.55.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|