Електронний каталог
соки
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Стерилизация пищевых соков действием высоковольтных импульсивных разрядов [Текст] : Отчет / Под рук.В.К.Митюревым. – К., 1977. – 10с. – (КТЭИ).
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Барская, И. Э. Экономическая эффективность новых способов производства плодово-ягодных соков [Текст] / И. Э. Барская, И. А. Ладыжанский. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 205с. : илл. – 0.59.
- Бочарова, О. В. Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение. – Одесса : ОНАПТ, 2010. – 38 с.
- Бочарова, О. В. Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение;науч.консультант М.А.Гришин. – Одесса, 2010. – 345 с. – (ОНАПТ).
- Братюк, Д. В. Удосконалення технології ощищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Братюк Д. В. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Глазунов, А. И. Технология вин и коньяков [Текст] / А. И. Глазунов, И. Н. Царану. – М. : Агропромиздат, 1988. – 342с. : ил. – (Учебники и учеб.пособия для учащихся техникумов). – ISBN 5-10-000128-3 : 1.00.
- Даскалов, П. Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [Текст] / П. Даскалов. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 144с. : ил. – 0,60.
- Емельянов, В. Д. Оборудование предприятий для производства виноградных вин и соков [Текст] / В. Д. Емельянов. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 207с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.32.
- Зубкова, К. В. Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом y-аміномасляної кислоти [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Зубкова К. В. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Каменецький, В. Т. Живі лабораторії міст [Текст] / В. Т. Каменецький, Б. Ю. Симкін. – К. : Знання України, 1991. – 48с. – (Серия 12 "Природа-людина-здоров'я"). – ISBN 5-7770-0381-8 : 1.00.
- Малишев, В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малишев В. О. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Мальцева, О. Соки "Смак": яким є смак позиційної невизначеності? [Електронний ресурс] [Текст] : Навчальний відеокейс. Навчальна ситуаційна вправа / О. Мальцева ; Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні. – 2000.
- Молоховец, Е. Подарок молодым хозяйкам [Текст] : Классическая кулинарная книга / Е. Молоховец. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-06267-Х;9785699062676 : 61,38.
- Орлов, И. И. Березовый и кленовый соки (добыча и использование) [Текст] / И. И. Орлов. – М. : Лесная промышленность, 1974. – 72с. : илл.;табл. – 0.20.
- Рыбак, Г. М. Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [Текст] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. – К. : Урожай, 1988. – 176с. – ISBN 5-337-00157-4 : 1.90.
- Рябчук, В. П. Соки лиственных деревьев:получение и использование [Текст] / В. П. Рябчук. – Л. : Вища школа, 1988. – 152с. – ISBN 5-11-000549-4 : 2.20.
- Самсонова, А. Н. Технология и оборудование сокового производства [Текст] / А. Н. Самсонова. – М. : Пищевая пром-ть, 1966. – 180с. – 0.40.
- Самсонова, А. Н. Фруктовые и овощные соки [Текст] : (Техника и технология) / А. Н. Самсонова, В. Б. Ушева. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1990. – 287с. – ISBN 5-10-000126-7 : 1.10.
- Селютіна, Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] [Текст] : автореф. дис. ...канд.техн.наук / Селютіна Г. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2001. – 19 с.
- Уокер, Н. В. Лечение сырыми овощными соками [Текст] / Н. В. Уокер ; Под ред.Поуп Р.Д. – Одесса, 1990. – 107с. – 5.00.
- Шандерль, Г. Микробиология соков и вин [Текст] / Г. Шандерль ; пер. с нем. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 359 с. : ил. – 1,60.
- Шапорова, Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] [Текст] : автореф. дис. ...канд.техн.наук / Шапорова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Харків : Харків.держ акад. технології та орг. харчування, 2002. – 18 с.
- Шобингер, У. Плодово-ягодные и овощные соки [Текст] : Технология,химия,микробиология,аналитика,значение,законодательство / У. Шобингер ; Пер.с нем.;Под ред.А.Н.Самсоновой. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. – 472с. – 2.80.
|