Електронний каталог
цукрове виробництво
Документи:
- Методы исследования материалов в сахарном производстве [Текст] : Справочное пособие. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 252с. : ил.,табл. – 0.77.
- Принципы технологии сахара [Текст] : Пер с англ. / Под ред. Г.С.Бенина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 515с. : ил.,табл. – 2.34.
- Справочник сахарника [Текст]. Ч. 2 / Под ред.И.П.Лепешкина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 779с. : илл.;табл. – 2.86.
- Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції "Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК" [Текст] / Мін-во освіти України. – К. : КТІХП, 1993. – 648с. – ISBN 5-8238-0154-8 : 21000.00.
- Авдієнко, С. О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Авдієнко С. О. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Архипович, Н. А. Общая технология сахаристых веществ [Текст] / Н. А. Архипович. – К. : Вища школа, 1970. – 519с. : илл. – 1.25.
- Бабко, Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Бабко Є. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 17с.
- Бібік, Д. В. Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бібік Д. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2009. – 19с.
- Блаженко, С. І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Блаженко С. І. ; 05.18.12-процеси та апарати харчових виробництв. – К. : Укр.держ.унів.харч.технологій, 2000. – 21с.
- Богорош, А. Т. Накипеобразование и пути его снижения в сахарной промышленности [Текст] / А. Т. Богорош, И. М. Федоткин, И. С. Гулый. – М., : Лег. и пищ. промышленность, 1983. – 192с. : ил.,. – библиогр.,. – 0,55.
- Боковець, В. В. Підвищення ефективності використання основного капіталу на підприємствах бурякоцукрового виробництва Вінницької області [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Боковець В. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : НУХТ, 2003. – 19с.
- Борщевский, П. П. Эффективность свеклосахарного производства [Текст] / П. П. Борщевский. – К : Техніка, 1977. – 184с. – 0.53.
- Братюк, Д. В. Удосконалення технології ощищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Братюк Д. В. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Бугаенко, И. Ф. Технохимический контроль сахарного производства [Текст] / И. Ф. Бугаенко. – М. : Агропромиздат, 1989. – 216c. – (Учебники и учеб.пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-000909-8 : 0.80.
- Верхола, Л. А. Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Верхола Л. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Востоков, А. И. Свеклосахарное производство [Текст] / А. И. Востоков, И. П. Лепешкин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 224с. : илл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.35.
- Герасименко, А. А. Меласса и мелассообразование в свеклосахарном производстве [Текст] / А. А. Герасименко, С. П. Олянская, Э. А. Гривцева. – К. : Вища школа, 1984. – 318с. : илл.;табл. – 3.20.
- Гусарук, Т. С. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку [Текст] [Текст] : Автореферат дис... канд.техн.наук / Гусарук Т. С. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 22с.
- Гусятинська, Н. А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Гусятинська Н. А. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2008. – 41с.
- Гуща, І. О. Державне регулювання цукробурякового виробництва [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Гуща І. О. ; 08.02.03-організація управління,планування і регулювання економікою. – К. : НАУ, 2005. – 20с.
- Демчинский, Ф. А. Производство расфасованного сахара-рафинада [Текст] / Ф. А. Демчинский. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 123с. : ил.,табл. – 0.26.
- Демчинский, Ф. А. Производство сахара-рафинада [Текст] / Ф. А. Демчинский. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 199с. : илл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.32.
- Демчинский, Ф. А. Теория и практика прессования сахарной кашки [Текст] / Ф. А. Демчинский. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 72с. : илл.;табл. – 0.17.
- Демяненко, К. А. Екологічний менеджмент у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств [Текст] [Текст] : авторефрат дис. ...канд.екон.наук / Демяненко К. А. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон.діяльн.). – Київ : КНУ ім.Т.Шевченка, 2018. – 20 с.
- Донченко, Л. В. Технология пектина и пектинопродуктов [Текст] : Учеб.пособие / Л. В. Донченко. – М. : ДеЛи, 2000. – 256с. – ISBN 5-93314-005-8 : 34,00;40.90.
- Дубцов, Г. Г. Товароведение пищевых продуктов [Текст] : Учебник для студентов среднего специального профессиального образования / Г. Г. Дубцов. – М. : Высшая школа;Мастерство, 2001. – 264с. – ISBN 5-294-00005-9(Мастерство);5-06-003914-5(Высшая школа) : 22.80;21.60;21.50.
- Дусановский, С. Л. Интенсификация развития свеклосахарного производства в условиях социалистического хозяйствования(на примере Зпападных областей УССР) [Текст] / С. Л. Дусановский, Б. Д. Лановик, А. И. Мазуркевич. – Львов : Вища школа, 1979. – 172с. – 1.50.
- Євдощак, В. І. Облік і контроль витрат цукрового виробництва та формування собівартості продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Євдощак В. І. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит. – К. : КНТЕУ, 2006. – 18с.
- Євдощак, В. І. Облік і контроль витрат цукрового виробництва та формування собівартості продукції [Текст] [Текст] : дис...канд. екон. наук / Євдощак В. І. ; 08.06.04 - бух. облік, аналіз і аудит; наук. кер. В.П.Дудко. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Задорожний, І. М. Продовольчі товари і продовольча сировина.Світове виробництво,споживання,експорт,імпорт [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Задорожний, В. В. Гаврилишин. – Л. : ЛКА, 2002. – 415с. – ISBN 5-7763-0-883-6 : 28.00;34.80.
- Заикина, В. И. Экспертиза меда и способы обнаружения его фальсификации [Текст] : Учеб.-практич. пособие / В. И. Заикина. – М. : Дашков и К, 1999. – 142с. – ISBN 5-8316-0007-6 : 10.00.
- Замура, С. А. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвих реагентів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Замура С. А. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2009. – 21с.
- Улучшение технологических качеств сахарной свеклы [Текст] / В. Ф. Зубенко, К. А. Маковецкий, А. В. Устименко-Бакумовский, А. С. Корниенко ; Под ред.Зубенко В.Ф. – К. : Урожай, 1989. – 208с. – (Лит.для каб. агронома). – ISBN 5-337-00318-6 : 0.65.
- Іллєвич, С. В. Унікальний коренеплід [Текст] / С. В. Іллєвич. – К. : Урожай, 1991. – 176с. : іл. – ISBN 5-337-00734-3 : 0.55.
- Казаков, Е. Ф. Научно-технический прогресс и межотраслевые связи сахарной промышленности [Текст] / Е. Ф. Казаков. – М : Пищевая промышленность, 1973. – 112с. – 0.36.
- Пектин.Производство и применение [Текст] / Н. С. Карпович, Л. В. Донченко, В. В. Нелина, В. А. Компанцев ; Под ред.Н.С.Карповича. – К. : Урожай, 1989. – 88с. – библиогр. – ISBN 5-337-00405-0 : 0.35.
- Касян, І. М. Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфекантів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Касян І. М. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Кириченко, Л. С. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби":Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко ; Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 146с. – 21.00.
- Козаченко, А. Ю. Облік та контроль невиробничих витрат цукрових заводів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Козаченко А. Ю. ; 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Київ : ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2014. – 21 с.
- Корінєва, Л. А. Облік і аналіз затрат на виробництво цукрових буряків (на прикладі сільськогосподарських підприємств України) [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Корінєва Л. А. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит. – К. : КДЕУ, 1995. – 20с.
- Кремень, О. М. Ресурсне та організаційне забезпечення ефективного розвитку підприємств (за матеріалами цукрових заводів України) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Кремень О. М. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНЕУ, 2009. – 19с.
- Свеклосахарный аграрно-промышленный комплекс и эффективность его функционирования [Текст] / Ю. П. Лебединский, Г. Е. Колесник, М. М. Паламарчук, П. Ф. Веденичев ; Отв.ред.Ю.П.Лебединский. – К. : Наукова думка, 1978. – 224с. – 1.90.
- Свеклосахарный аграрно-промышленный комплекс и эффективность его функционирования [Текст] / Ю. П. Лебединский, Г. Е. Колесник, М. М. Паламарчук, П. Ф. Веденичев ; Отв.ред.Ю.П.Лебединский. – К. : Наукова думка, 1978. – 224с. – 1.90.
- Расчет продуктов сахарного производства [Текст] : Примеры расчета по различным вариантам технологических схем / И. М. Литвак, Н. А. Архипович, М. И. Барабанов, С. Т. Вильчинский. – К. : Техніка, 1966. – 259с. – 0.44.
- Лозовська, Т. С. Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Лозовська Т. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Малишев, В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Малишев В. О. ; 05.18.04- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Марчин, М. І. Управлінський облік і контроль витрат операційної діяльності в цукровій промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Марчин М. І. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2016. – 20 с.
- Матиящук, А. М. Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва виробництва із застосуванням кавітації [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Матиящук А. М. ; 05.18.12-процеси і апарати харчових виробництв. – К. : УДУХТ, 2000. – 24с.
- Товароведение продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / Л. С. Микулович, А. В. Локтев, И. Н. Фурс, Б. Е. Надин ; Под общ.ред.О.А.Брилевского. – Мн. : БГЭУ, 2001. – 612с. – ISBN 985-426-631-1 : 51.60;50.40.
1
2
|