Електронний каталог
бродіння
Документи:
- Білько, М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Білько М. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 44 с.
- Бондар, М. В. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст]ї [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бондар М. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2010. – 20с.
- Денщиков, М. Т. Непрырывное брожение в пивоварении [Текст] / М. Т. Денщиков. – М. : Пищевая промышленность, 1955. – 392с. – 1.46.
- Дубковецький, І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дубковецький І. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2005. – 22с.
- Дулька, О. С. Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дулька О. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Ковальчук, С. С. Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковальчук С. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованною кількістю сірковмісних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ..канд. техн. наук / Роздобудько Б. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Рудавська, Г. Б. Найважливіші біохімічні процеси,збудниками яких є мікроорганізми [Текст] : Конспект лекцiї / Г. Б. Рудавська. – К. : КДТЕУ, 1997. – 33с. – 2.00.
- Стоцька, О. В. Біотрансформація відходів пиворварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Стоцька О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НУХТ, 2023. – 23 с.
- Харандюк, Т. В. Інтесифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.техн. наук / Харандюк Т. В. ; 05.18.05.- технологія цекристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : Ін-т прод. ресурсів, 2018. – 21 с.
- Яровенко, В. Л. Основные закономерности непрерывного спиртового и ацетоно-бутилового брожения [Текст] / В. Л. Яровенко. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 103с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.34.
|