Електронний каталог
рослинна сировина
Документи:
- Биологически активные вещества пищевых продуктов [Текст] : Справочник / В.В.Петрушевский,В.Г.Гладких,Е.В.Винокурова и др. – К. : Урожай, 1992. – 192с. – ISBN 5-337-00761-0 : 40.00.
- Изыскание и применение белкового растительного сырья при производстве фаршевых мясопродуктов,разработка их рецептур и внедрение в производство [Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – К., 1979. – 12с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Агафонов, А. Д. Организация заготовок дикоратущих плодов,ягод,грибов и лекарственных трав [Текст] / А. Д. Агафонов, Б. В. Андрест. – М. : Колос, 1975. – 240с. : илл. – 0.64.
- Боровков, С. О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Боровков С. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, міробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Донецьк : ДОНУЕІТ, 2010. – 20с.
- Гуменный, Н. А. Материалы для обуви и кожгалантерейных изделий [Текст] : Справочник / Н. А. Гуменный, В. В. Рыбальченко. – К. : Техника, 1982. – 168с. – 1.20.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Пищевые волокна [Текст] / М. С. Дудкин, Н. К. Черно, И. С. Казанская, С.Г.и др Вайнштейн. – К. : Урожай, 1988. – 152с. – ISBN 5-337-00038-1 : 0.70.
- Жадан, В. З. Теплофизические основы хранения сочного растительного сырья на пищевых предприятиях [Текст] / В. З. Жадан. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 238с. – 1.82.
- Пектин.Производство и применение [Текст] / Н. С. Карпович, Л. В. Донченко, В. В. Нелина, В. А. Компанцев ; Под ред.Н.С.Карповича. – К. : Урожай, 1989. – 88с. – библиогр. – ISBN 5-337-00405-0 : 0.35.
- Кислухина, О. В. Витаминные комплексы из растительного сырья [Текст] / О. В. Кислухина. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 307с. : илл. – Библиогр.:С.221-235. – ISBN 5-94343-081-4;9785943430817 : 60.00;113.40.
- Кузнецова, М. А. Лекарственное растительное сырье [Текст] : Учеб.пособие для хим.-техн.техникумов, фарм. и мед. училищ / М. А. Кузнецова. – М. : Высшая школа, 1984. – 207с. : ил. – 0.45.
- Петрова, Ж. О. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін. – Київ : Наукова думка, 2018. – 189 с. – ISBN 978-966-00-1620-0 : 420.13.
- Технохімічний контроль продукції рослинництва [Текст] : Навч.посібник для підготовки фахівців із спеціальностей напряму 1301 "Агрономія" в аграрних вищих навч.закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації / Н. Т. Савчук, Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, П. І. Нинько. – К. : Арістей, 2005. – 254с. – Бібліогр.:С.253-254. – ISBN 966-8458-54-0 : 50.75;53.30.
- Снєжкін, Ю. Ф. Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар. – Київ : Сік груп Україна, 2018. – 228 с. – Бібліогр.: с. 217-224. – ISBN 978-617-7457-69-4 : 120.00.
- Сотник, В. Ф. Кладовая здоровья [Текст] : Альбом / В. Ф. Сотник. – М. : Лесная промышленность, 1985. – 64с. : илл. – 1.30.
- Татар, Л. В. Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
- Фалько, О. Л. Наукове обгрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Фалько О. Л. ; 05.18.12- процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 46 с.
- Яницький, В. В. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Яницький В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2000. – 20с.
|