Електронний каталог
радіаційна гігієна
Документи:
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів народного споживання" [Текст] : для магістрів зі спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" та 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 752/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 22 с. – 4.45.
- Методичні рекомендації щодо харчування дітей,які зазнали впливу радіаційного опромінення [Текст] / Колектив авт.:М.І.Пересічний,В.Н.Корзун,П.О.Карпенко,В.П.Кульчицька. – К. : Книга, 2007. – 84с. – ISBN 978-966-8314-35-3 : 10,00.
- Радиационный контроль.Стронций-90 и цезий-137.Пищевые продукты.Отбор проб,анализ и гигиеническая оценка [Текст] : Методические указания по методам контроля МУК 2.6.1.717-98.2.6.1.Ионизирующее излучение,радиационная безопасность. – М. : Минздрав России, 1998. – 60с. – ISBN 5-7508-0135-7 : 25.40.
- Розвиток масового харчування,готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : Міжнародная науково-практична конференція:Тези доповідей (19-20 жовтня 1994 року,м.Київ) / Відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 1994. – 144с. – ISBN 5-8238-0312-5 : 2.70.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Б.О. Голуб. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 64 с. – Бібліогр.: с. 63-64. – 27.00.
- Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : збірник ситуаційних завдань / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 598/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 22c. – 2.74.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Авсеенко, В. Ф. Дозиметрия в быту:Рекомендации для населения [Текст] / В. Ф. Авсеенко. – К. : Знание, 1991. – 64с. – (Экономика и управление ; 4). – ISBN 5-7770-0051-7 : 1.00.
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Антонюк І. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2002. – 20с.
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Антонюк І. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.І.Пересічний. – К., 2002. – 216с. – (КНТЕУ).
- Бар'яхтар, В. Г. Радіація.Що ми про неї знаємо ? [Текст] / В. Г. Бар'яхтар, В. І. Стрижак, В. О. Поярков. – К. : Наукова думка, 1991. – 32с. – (Чорнобиль). – ISBN 5-12-003262-1 : 0.60.
- Барабой, В. А. Ионизирующая радиация в нашей жизни [Текст] / В. А. Барабой. – М. : Наука, 1991. – 217с. – ISBN 5-02-005360-0 : 1.50.
- Барабой, В. А. От Хиросимы до Чернобыля [Текст] / В. А. Барабой. – К. : Наукова думка, 1991. – 128с. : илл. – (Чернобыль). – ISBN 5-12-003233-8 : 1.20.
- Гирич, С. В. Якість і безпека м`ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Гирич С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.:В.В.Власенко. – К., 2003. – 174с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Гирич, С. В. Якість і безпека м`ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гирич С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2003. – 20с.
- Голуб, Б. О. Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Б. О. Голуб. – К. : КНТЕУ, 2004. – 83с. – 5.74.
- Григорьев, Ю. Г. Памятка населению по радиационной безопасности [Текст] / Ю. Г. Григорьев. – М. : Энергоатомиздат, 1990. – 16с. : Ил. – (Ядерное общество СССР). – ISBN 5-283-03410-0 : 0.20.
- Гуськова, А. К. Лучевая болезнь человека [Текст] : Очерки / А. К. Гуськова, Г. Д. Байсоголов. – М. : Медицина, 1971. – 384с. – 3,95.
- Даценко, І. І. Гігієна і екологія людини [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. І. Даценко. – Л. : Афіша, 2000. – 247с. – ISBN 966-7760-25-1 : 14.00.
- Даценко, І. І. Загальна гігієна.Словник-довідник [Текст] / І. І. Даценко, В. Г. Бардов, Г. П. Степаненко ; За заг.ред.І.І.Даценко. – Л. : Афіша, 2001. – 240с. – ISBN 966-7760-26-Х : 23.00.
- Донченко, Л. В. Безопасность пищевой продукции [Текст] : Учебник для вузов / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. – М. : Пищепромиздат, 2001. – 528с. – ISBN 5-89703-028-6 : 88.29;150.36.
- Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів [Текст] : Монографія / А. А. Дубініна, Л. П. Малюк, Г. А. Селютіна, Т. М. Шапорова. – К. : Професіонал, 2005. – 173с. – ISBN 966-8556-76-3 : 16.00.
- Заиченко, А. И. Контроль радиационной безопасности [Текст] / А. И. Заиченко, О. Г. Польский, И.П.и др. Коренков. – М. : Медицина, 1989. – 192с. : Ил. – ISBN 5-225-01465-8 : 0.65.
- Кириллов, В. Ф. Радиационная гигиена [Текст] / В. Ф. Кириллов, В. А. Книжников, И. П. Коренков ; Под ред.Л.А.Ильина. – М. : Медицина, 1988. – 336с. : Ил. – ISBN 5-225-00011-8 : 0.95.
- Константінов, М. П. Радіаційна безпека [Текст] : Навч.посібник для вузів / М. П. Константінов, О. А. Журбенко. – Суми : Університетська книга, 2003. – 150с. – ISBN 966-680-059-4 : 15.00.
- Куна, П. Химическая радиозащита [Текст] / П. Куна ; Пер.с чешск. – М. : Медицина, 1989. – 192с. : Ил. – ISBN 5-22501508-5 : 0.80.
- Мазаев, В. Т. Контроль качества питьевой воды [Текст] / В. Т. Мазаев, Т. Г. Шлепнина, В. И. Мандрыгин. – М. : Колос, 1999. – 168с. – ISBN 5-10-003441-6 : 13.00.
- Формирование здорового образа жизни молодежи (медико-социальные аспекты) [Текст] / А. В. Мартыненко, Ю. В. Валентик, В. А. Полесский, В. А. Загуляев. – М. : Медицина, 1988. – 192с. – ISBN 5-225-01499-2 : 0,75.
- Моисеев, А. А. Справочник по дозиметрии и радиационной гигиене [Текст] / А. А. Моисеев, В. И. Иванов. – Изд.2-е,перераб.и доп. – Москва : Атомиздат, 1974. – 335с. – 0.89.
- Неіленко, С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Неіленко С. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.І. Пересічний. – Київ, 2012. – 146 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 123-145 . - Дод.
- Неіленко, С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Неіленко С. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 21с.
- Никберг, И. И. Ионизирующая радиация и здоровье человека [Текст] / И. И. Никберг. – К. : Здоровье, 1989. – 160с. : Ил. – (За здоровый образ жизни). – ISBN 5-311-00242-5 : 0.20.
- Нікберг, І. І. Радіаційна гігієна [Текст] : Підручник для вузів / І. І. Нікберг. – К. : Здоров'я, 1999. – 159с. – ISBN 5-311-01166-1 : 8.00.
- Нікберг, І. І. Гігієна з основами екології [Текст] : Підручник. / І. І. Нікберг, І. В. Сергета, Л. І. Цимбалюк. – К. : Здоров'я, 2001. – 504с. – ISBN 5-311-01194-7 : 17.00.
- Павленко, А. Р. Компьютер TV и здоровье.Решение проблемы [Текст] / А. Р. Павленко. – 3-е изд.,перераб.и доп. – К. : Основа, 1998. – 152с. – ISBN 966-7233-08-1 : 7.00.
- Пересічний, М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахісної дії [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Пересічний М. І. ; 05.18.16-технологiя продуктiв харчування. – К. : КДТЕУ, 1999. – 36с.
- Пересічний, М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологiй продуктiв громадського харчування радiозахiсної дiї [Текст] : Дис...д-ра техн.наук / Пересічний М. І. ; 05.18.16-технологiя продуктiв харчування. – К., 1999. – 334с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Пересічний, М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії-теорія та практика [Текст] [Текст] : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – Київ : Медекол МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. – 232с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.209-231. – ISBN 966-95521-5-Х : 3.50;3.00.
- Пересічний, М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] [Текст] : Монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 320с. – ISBN 966-629-047-2 : 20.56.
- Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] [Текст] : Монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, П. О. Карпенко, В. В. Карпачов. – К. : КНТЕУ, 2004. – 446с. – ISBN 966-629-141-Х : 41.75.
- Пострелко, В. М. Синдром залежності від алкоголю в учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС [Текст] [Текст] : монографія / В. М. Пострелко, К. М. Логановський, О. І. Чорний. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 243 с. – Бібліогр.: с. 201-243. – ISBN 978-966-629-610-1 : 50.00.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Расулов, Р. А. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Расулов Р. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2004. – 20с.
- Расулов, Р. А. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Расулов Р. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.В.І.Кочерга. – К., 2004. – 150с. – (КНТЕУ).
- Роглєв, Й. Й. Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Роглєв Й. Й. ; 05.18.16- технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Рудавська, Г. Б. Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Текст] : Монографія / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, Н. В. Притульська. – К. : КНТЕУ, 2002. – 371с. – ISBN 966-629-052-9 : 15.50.
- Сімакова, О. О. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Сімакова О. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Харків : Харків. держ. акад. технології та орг. і харчування, 1998. – 19 с.
1
2
|