Електронний каталог
дієтологія
Документи:
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.1 / кол.авт.: Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 527 с. – ISBN 966-8144-52-Х : 87.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.2 / кол.авт.: В.І. Ципріян, І.Т. Матасар, В.І. Слободкін та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 544 с. – ISBN 966-8144-52-Х; 966-8144-03-1 : 90.00.
- Диетическое питание в столовых [Текст] : Сборник рецептур и технологического приготовления блюд. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1971. – 304с. – 1.51.
- Диетическое питание в столовых [Текст] : Сборник рецептур и технологического приготовления блюд. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1964. – 264с. – 1.17.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку [Текст] [Текст] : для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соц. захисту / кол. розробників: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, М.П. Гуліч, та ін.; за ред. А. А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 671 с. – ISBN 978-966-918-027-8 : 550.00.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.Ф.Кравченко (кер.НДР), І.Ю.Антонюк; Є.В.Тарасенко; О.С.Ліфіренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ,. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 145 с. – Бібліогр.
- Новые продукты диетического и лечебного питания для беременных женщин и детей [Текст] / Сост.:Е.М.Лукьянова,Е.П.Самборская,Л.Б.Гутман. – К. : Наукова думка, 1991. – 144с. – ISBN 5-12-002454-8 : 5.37.
- Об утверждении временных норм технического оснащения продовольственных магазинов и рекомендации по техническому оснащению непродовольственных магазинов государственной торговли [Текст] : Приказ Министерства торговли СССР от 27 марта 1987 г. №81. – М. : Мин-во торговли СССР, 1987. – 124с.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт. Н.М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 147с. – Бібліогр.: с. 146-147. – 29.27.
- Пища и пищевые добавки [Текст] : Роль БАД в профилактике заболеваний / Пер. с англ.;Под ред. Дж.Ренсли,Дж.Донелли,Н.Рида. – М. : Мир, 2004. – 312с. – ISBN 5-03-003663-6 : 100.02.
- Политика здорового питания.Федеральный и региональный уровни [Текст] / Авт.:В.И.Покровский,Г.А.Романенко,В.А.Княжев и др. – Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2002. – 342с. – Библиогр.:С.332-338. – ISBN 5-94087-009-0 : 136,02.
- Проблеми формування здорового способу життя у молоді[ Текст] [Текст] : зб. матеріалів VIII Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих учених та студ.з міжнар. участю, 10-11 листоп. 2015 р., м. Одеса / гол. ред. Б.В. Єгоров. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 419 с. – 90.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Питание и состояние здоровья различных профессиональных и возрастныъх групп населения. Вып.14 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1979. – 127с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Новые прдукты питания:Республиканский межведомственный сборник. Вып.15 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1980. – 128с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Продовольственная программа СССР и проблемы питания. Вып.21 / Отв.ред.В.И.Смоляр. – К. : Здоровье, 1986. – 128с. – 1.40.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.9 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1973. – 182с. – 1.29.
- Раціональне харчування [Текст] : Республіканський міжвідомчий збірник. Вип.7 / Відп.ред.В.Я.Лещенко. – К. : Здоров'я, 1971. – 199с. – 1.52.
- Розробка та впровадження ресурсозберігаючих новітніх технологій продуктів харчування функціонального призначення для різних верств населення України [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.І. Пересічний (кер.НДР), М. Кравченко, С. Пересічна [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 154 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 139-154. - Дод.
- Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: М.Ф.Кравченко (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський, та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 215 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 210-215.
- Справочник по диетологии [Текст] / Под ред.:А.А.Покровского,М.А.Самсонова. – М. : Медицина, 1981. – 701с. – 2.80.
- Справочник технолога общественного питания [Текст] / Под ред. Козьминой Е.П. – М. : Экономика, 1973. – 464с. – 1,87.
- Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 20-21 жовт. 2011 р. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 205 с. – ISBN 978-966-405-233-4 : 50.00.
- Технология пищевых продуктов [Текст] [Текст] : Учебник [ для студентов вузов] / Под ред. А.И.Украинца. – Київ : Аскания, 2008. – 736с. – ISBN 978-966-96847-0-7 : 85.00.
- Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / М.І.Пересічний, М.Ф.Кравченко, Д.В.Федорова та ін.; за ред. М.І.Пересічного. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с. – Бібліогр.: с. 584. – ISBN 966-629-344-7 : 56.10.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Розділ "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення, дієтичного та дитячого харчування": опорний конспект лекцій / уклад. І.М. Грищенко, Р.П. Романенко ; Ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу, Каф. технології та орг. ресторан. гос-ва. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.:с.65. – 8.96.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 144 с. – Бібліогр.: с. 140-143. – 25.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / [авт.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко та ін.]; за ред. М.І. Пересічного. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 1015 с. – ISBN 978-966-629-532-6 : 185.00.
- Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] [Текст] : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. 21-22 берез. 2013 р., Донецьк / ред.кол.: О.О. Шубін ( голов. ред.), О.М. Азарян, В.А. Гніцевич та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 293 с. – 50.000.
- Энциклопедия питания [Текст] [Текст] : в 10 т. т. 1 : Организм человека и питание. т.2 : Нутриенты пищевых продуктов / под общ. ред. А.И. Черевко, В.М. Михайлова. – Харьков : Мир Книг, 2013. – 352 с. – Библиогр.: с. 221(т.1); с. 348-351(т.2). – ISBN 978-966-2678-10-9 : 140.00.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2014. – 160 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-160. - Дод.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21с.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – 2-е изд.,стереотип. – М. : Медицина, 1980. – 48с. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.10.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – М. : Медицина, 1978. – 48с. : ил. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.15.
- Божок, О. С. Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Божок О. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Бортнічук, О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Бортнічук О. В. ; 05.18.26 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Бренц, М. Я. Технология приготовления диетических блюд [Текст] : Учеб.пособие для учащихся техникумов,обуч.по спец.1016"Технология приготовления пищи" / М. Я. Бренц, В. В. Бурлимова. – М. : Экономика, 1988. – 175с. – ISBN 5-282-00271-Х : 0.30.
- Бучкарик, М. С. Справочник судового повара [Текст] / М. С. Бучкарик, В. Д. Тимофеева, З. А. Ченгал. – 4-е изд.,перераб.и доп. – Одесса : Маяк, 1988. – 296с. : ил. – Библиогр. – ISBN 5-7760-0078-5 : 1.10.
- Бучкарик, М. С. Справочник судового повара [Текст] / М. С. Бучкарик, В. Д. Тимофеева, З. А. Ченгал. – 2-е изд.,перераб.и доп. – Одесса : Маяк, 1979. – 271с. : ил. – Библиогр. – ISBN 5-7760-0078-5 : 0,75.
- Ванханен, В. Д. Диетическое питание рабочих [Текст] / В. Д. Ванханен, Ю. И. Лавриненко. – К. : Здоровье, 1978. – 160с. – 0.50.
- Ванхенен, В. Д. Диетическое питание рабочих [Текст] / В. Д. Ванхенен, Ю. И. Лавриненко. – К. : Здоровье, 1978. – 160с. – 0.50.
- Диетическая кухня [Текст] / С. Вечорек-Хельминьская, А. Дворницкая, А. Рудницкая, М. Збышевская ; Под ред.С.Вечерек-Хельминская;Пер.с пол. – М. : Агропромиздат, 1991. – 575с. – ISBN 5-10-001355-9 : 10.00.
- Воробьев, В. И. Организация диетотерапии в лечебно-профилактических учреждениях [Текст] / В. И. Воробьев. – М. : Медицина, 1983. – 256с. – 1.00.
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 118с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.18.
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 2-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 142с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0,17.
1
2
3
|