Електронний каталог
перець
Документи:
- Szakal, L. Paprika on the dinner table... [Текст] : Old dishes spiced with anecdotes / L. Szakal. – 2nd ed. – Budapest : Tax Es Tarsa Kiado, 2003. – 200 p. : ill. – ISBN 963-00-3591-X.
- Гикало, Г. С. Перец [Текст] / Г. С. Гикало. – М. : Колос, 1982. – 119с. – 0,30.
- Горєлков, Д. В. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Горєлков Д. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2009. – 19с.
- Дудник, С. П. Перець і баклажани [Текст] / С. П. Дудник, В. Д. Єлагін, І. В. Однолько. – К. : Урожай, 1989. – 96с. – ISBN 5-337-00254-0 : 0.20.
- Кружилин, А. С. Помидоры,перцы,баклажаны [Текст] : Биология и агротехника / А. С. Кружилин, З. М. Шведская. – М. : Россельхозиздат, 1972. – 144c. : ил. – 0.23.
- Солтановська, Г. О. Перець і баклажани [Текст] / Г. О. Солтановська. – 4-е вид.,перероб.і доп. – К. : Урожай, 1973. – 64с. : іл. – (Бібліотечка овочівника). – 0.11.
|