Електронний каталог
пектин
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Волощук, Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Волощук Г. І. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : УДУ харчових технологій, 2000. – 20с.
- Донченко, Л. В. Технология пектина и пектинопродуктов [Текст] : Учеб.пособие / Л. В. Донченко. – М. : ДеЛи, 2000. – 256с. – ISBN 5-93314-005-8 : 34,00;40.90.
- Запотоцька, О. В. Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Запотоцька О. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Пектин.Производство и применение [Текст] / Н. С. Карпович, Л. В. Донченко, В. В. Нелина, В. А. Компанцев ; Под ред.Н.С.Карповича. – К. : Урожай, 1989. – 88с. – библиогр. – ISBN 5-337-00405-0 : 0.35.
- Кушнір, О. В. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кушнір О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 21 с.
- Пастух, Г. С. Розроблення технології пектину із вторинної картопляної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Пастух Г. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Рубанка, К. В. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Рубанка К. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Седакова, В. А. Технология производства пектина из сушеных выжимок яблок с использованием механотермической активации процесса гидролиза протопектина.Методы контроля качества пектина [Текст] [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Седакова В. А. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – Могилёв : МГУП, 2007. – 25с.
- Снєжкін, Ю. Ф. Тепломасообмінні технології переробки пектиновмісної сировини [Текст] [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Р. О. Шапар. – Київ : Сік груп Україна, 2018. – 228 с. – Бібліогр.: с. 217-224. – ISBN 978-617-7457-69-4 : 120.00.
- Соколовська, І. О. Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Соколовська І. О. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Удворгелі, Л. І. Удосконалення технології хліба з використанням пективномісних порошків [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Удворгелі Л. І. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2004. – 20с.
- Шевченко, О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Шевченко О. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.Н.М.Кравчук. – К., 2002. – 173с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Шевченко, О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Шевченко О. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2002. – 20с.
|