Електронний каталог
паштети
Документи:
- Блюда из рыбы и морепродуктов [Текст] / Сост.С.Д.Соколовская. – Мн. : МЕТ, 1998. – 640с. – (Лучшие рецепты кулинарной практики.Стоит попробовать!). – ISBN 985-436-121-7 : 7.00.
- Попробуй приготовь: колбаса, ветчина, паштеты в домашних условиях [Текст] / Сост. В.А.Савенко. – Донецк : БАО, 1998. – 192с. – (Вкусная серия). – ISBN 966-548-106-1 : 4,50.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Энциклопедия закусок [Текст] : Более 1 500 рецептов на любой вкус / Авт.-сост.Л.Будный. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-17945-3;9785699179459 : 61,38.
- Безуглова, А. В. Технология производства паштетов и фаршей [Текст] : Учеб.-практическое пособие для высших и средних специальных учеб.заведений пищевого профиля / А. В. Безуглова, Г. И. Касьянов, И. А. Палагина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : МарТ, 2004. – 295с. – (Технологии пищевых производств). – Библиогр.:С.289-292. – ISBN 5-241-00421-1;9785241004215 : 31.50.
- Годон, Жан-Клод Фуршет.Рецепты на любой вкус [Текст] / Жан-Клод Годон. – М. : Аст-Пресс СКД, 2003. – 160с. : илл. – ISBN 5-94464-036-7 : 72.00.
- Захаренкова, Р. И. Разработка рецептур и исследование качества новых видов мясо-рыбных паштетов для детского и диетического питания [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Захаренкова Р. И. – К., 1975. – 123с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Козмава, А. В. Технология производства паштетов и фаршей [Текст] : Учеб.-практическое пособие для высших и средних специальных учебных заведений пищевого профиля / А. В. Козмава, Г. И. Касьянов, И. А. Палагина. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 208с. – (Технология пищевых производств). – ISBN 5-241-00106-9 : 21.96.
- Котляр, Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Котляр Є. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів та продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Кульзова-Гавлічек, Г. Паштети,бутерброди ,пиріжки [Текст] / Г. Кульзова-Гавлічек, І. Котович ; Пер.з польськ. – 3-є вид. – К., 1971. – 132с. – 0.19.
- Кульзова-Гавлічек, Г. Паштети,пиріжки,бутерброди [Текст] / Г. Кульзова-Гавлічек, І. Котович ; Пер.з польськ. – К. : Техніка, 1970. – 132с. – 0.18.
- Літвінова, І. О. Продовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Літвінова І. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Подворчан, Д. Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Подворчан Д. Є. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
|