Електронний каталог
булочні вироби
Документи:
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочные изделия [Текст] / Сост.П.С.Ершов. – 8-е изд. – СПб. : Профи-Информ, 2005. – 191с. – ISBN 5-98471-038-2 : 63.00.
- Андреев, А. Н. Производство сдобных булочных изделий [Текст] / А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 190c. – (Учебники и учеб.пособия для кадров массовых профессий). – ISBN 5-10-000861-Х : 0.25.
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Антонюк І. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2002. – 20с.
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Антонюк І. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.І.Пересічний. – К., 2002. – 216с. – (КНТЕУ).
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 22с.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К., 2000. – 134с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Губеня, В. О. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Губеня В. О. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 20 с.
- Зуйко, В. І. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Зуйко В. І. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 20 с.
- Назар, М. І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Назар М. І. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 20 с.
- Роглєв, Й. Й. Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Роглєв Й. Й. ; 05.18.16- технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Сімакова, О. О. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Сімакова О. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Харків : Харків. держ. акад. технології та орг. і харчування, 1998. – 19 с.
|