Електронний каталог
діабетичні продукти
Документи:
- Krejpcio, Z. Functional ingredients in foods preventing and controlling diabetes - achievements and future prospects. A review [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Z. Krejpcio, H. Szymusiak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 638-645.
- Kutlina, I. Competitiveness of can foods of the directed action [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / I. Kutlina, N. Sirenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 709-711.
- Азаров, А. В. Использование инсулинсодержащего сырья в колбасном производстве [Текст] / А. В. Азаров, И. Г. Чумак // Мясная индустрия. – М., 2002. – №5. – С.32-35.
- Власенко, І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет [Текст] / І. Власенко, В. Власенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 47-56.
- Дорохович, В. В. Вплив фруктози на термін зберігання діабетичного здобного печива [Текст] / В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.26-29.
- Дробот, В. Збагачення діабетичних хлібобулочних виробів клітковиною з насіння гарбуза [Текст] / В. Дробот, Н. Дідик, Ю. Приходько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 5-6.
- Дробот, В. І. Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізиологічно-функціональними інгредієнтами [Текст] / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н.О. та інші Місечко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 5. – С. 57-61.
- Калакура, М. М. Особливості термообробки діабетичних пряників на фруктозі [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.115-119.
- Костина, В. В. Натуральный подсластитель стевиозид [Текст] / В. В. Костина // Молочная промышленность. – М., 2004. – №1. – С.44-45.
- Мамаева, Т. Можно ли верить в полезность диабетических кондитерских изделий? [Текст] / Т. Мамаева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 12-13.
- Мику, В. Е. Стевия- перспективная культура для производства низкокалорийных и диабетических продуктов [Текст] / В. Е. Мику // Пищевая промышленность. – 1999. – С.32.
- Пересічний, М. І. Технологія напоїв з використанням натурального підсолоджувача-стевіозу [Текст] / М. І. Пересічний, Т. О. Рибак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.193-196.
- Смирнова, М. Г. Исследование физиологического и токсического действия на организм подсластителя стевиозида [Текст] / М. Г. Смирнова // Вопросы питания. – 2001. – №4. – С.41-44.
- Шарова, Н. Ю. Пищевые добавки антидиабетического направления для хлебобулочных изделий [Текст] / Н. Ю. Шарова // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2013. – № 1. – С. 77-79.
- Шарова, Н. Ю. Новая пищевая добавка антидиабетического действия [Текст] / Н. Ю. Шарова, О. А. Ходкевич // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2009. – № 1. – С. 71-73.
|