Електронний каталог
концентрати харчові
Документи:
- Консервы и концентраты для детского питания [Текст] / Под ред. А.Н.Самсоновой. – М. : Агропромиздат, 1985. – 246с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.10.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Домарецкий, В. А. Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков [Текст] : Справочник / В. А. Домарецкий. – К. : Урожай, 1990. – 248с. – ISBN 5-337-00631-2 : 1,20.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Дугіна, К. В. Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Дугіна К. В. ; 05.18.02- технологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Дьякова, Т. С. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дьякова Т. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Харків : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 1998. – 17 с.
- Кобилінська, О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Кобилінська О. В. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : УДУХТ, 2000. – 20с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Дис...докт.тех.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 2001. – 603с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Цибульник, Л. В. Товарознавча оцінка нових картоплянних концентратів для масового профілактичного харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Цибульник Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1994. – 24с.
- Цыбульник, Л. В. Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Цыбульник Л. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1994. – 122с. : Прилож. – (КГТЭУ).
|