Електронний каталог
дисперсні системи
Документи:
- Бочарова, О. В. Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение. – Одесса : ОНАПТ, 2010. – 38 с.
- Бочарова, О. В. Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Бочарова О. В. ; 05.18.15 - товароведение;науч.консультант М.А.Гришин. – Одесса, 2010. – 345 с. – (ОНАПТ).
- Перепелкин, К. Е. Газовые эмульсии [Текст] / К. Е. Перепелкин, В. С. Матвеев. – Л. : Химия, 1979. – 200с. : илл. + табл. – библиогр. – 2.00.
- Селютіна, Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] [Текст] : автореф. дис. ...канд.техн.наук / Селютіна Г. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2001. – 19 с.
- Фролов, Ю. Г. Курс коллоидной химии.Поверхностные явления и дисперсные системы [Текст] : Учебник для вузов / Ю. Г. Фролов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Химия, 1988. – 464с. : илл. – ISBN 5-7245-0244-5 : 1.30.
- Шапорова, Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] [Текст] : автореф. дис. ...канд.техн.наук / Шапорова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Харків : Харків.держ акад. технології та орг. харчування, 2002. – 18 с.
|