Електронний каталог
соя
Документи:
- Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) з використанням сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного та соціального призначення [Текст] [Текст] : [звіт про науково-дослідну роботу ] / кол.розробників: М.І.Пересічний (кер.НДР), О.В.Цигульов, В.Н.Тимченко та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 276 с. – (КНТЕУ).
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий из сои и соевых продуктов для предприятий общественного питания [Текст] : Сборник технологических нормативов / Под ред.М.П.Могильного. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 386с. – Библиогр.:С.370-373. – ISBN 5-94343-027-Х;9785943430374 : 92.40.
- Совершенствование технологических процессов в условиях индустриализации общественного питания [Текст] : Отчет / Под рук.А.А.Здобнов. – К., 1989. – 43с. – (КТЭИ).
- Соя [Текст] / Сост.Г.Т.Лавриненко. – М. : Россельхозиздат, 1978. – 189с. : илл. – 0.60.
- Авдєєва, Л. Ю. Вдосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Авдєєва Л. Ю. ; 05.18.04-технологія м`ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2003. – 18с.
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Голуб Б. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 20с.
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Голуб Б. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Г.Б.Рудавська. – К., 2001. – 120с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Дворядкин, Н. И. Экономика производства масличных культур [Текст] / Н. И. Дворядкин. – М. : Колос, 1978. – 247с. – 0.75.
- Заверюхин, В. И. Производство и использование сои [Текст] / В. И. Заверюхин, И. Л. Левандовский. – К. : Урожай, 1988. – 112с. – ISBN 5-337-00143-4 : 0.25.
- Лазарь, В. Г. Соя [Текст] : История сои,применение в пищевой промышленности,технологии / В. Г. Лазарь. – К. : Раритет, 2003. – 143с. : табл. – Библиогр.:С.141-143. – ISBN 966-96341-1-3 : 2.00.
- Медведєва, А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Дис...канд.тех.наук / Медведєва А. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.М.Калакура. – К., 2000. – 141с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Медведєва, А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Медведєва А. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 19с.
- Медведовський, Я. С. Технологія м`ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Медведовський Я. С. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2003. – 17с.
- Соя [Текст] / Ю. П. Мякушко, Т. А. Перестова, И. И. Чалый, И. Н. Терентьева ; Под ред.Мякушко Ю.П.,Баранова В.Ф. – М. : Колос, 1984. – 332с. – 1.60.
- Олексійчук, О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Олексійчук О. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 19с.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Соя- универсальная культура [Текст] / В. И. Сичкарь, В. Н. Колот, А. К. Лещенко, В. Г. Михайлов ; Под ред .Михайлова В.Г. – К. : Урожай, 1982. – 88с. – (Библиотека передового опыта). – 0.20.
|