Електронний каталог
конкурентоспроможність у харчовій промисловості
Документи:
- Аксенов, Т.А. и др. Высококачественные жиры растительного происхождения в производстве конкурентоспособных кондитерских изделий [Текст] / Т.А. и др. Аксенов // Кондитерское производство. – М., 2002. – №1. – С.22-23.
- Боровских, Н. В. Оценка конкурентоспособности продукции птицеводства [Текст] / Н. В. Боровских // Мясная индустрия. – М., 2003. – №1. – С.8-10.
- Варченко, О. М. До питання підвищення конкурентоспроможності продукції бурякоцукрової галузі [Текст] / О. М. Варченко // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №8. – С.64-67.
- Глібов, Р. В. Резерви підвищення конкурентоздатності товаровиробників молока [Текст] / Р. В. Глібов // Економіка АПК. – К., 2004. – №2. – С.122-129.
- Дончевська, Р. С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 116-119.
- Дудар, В. Проблеми ціноутворнення у розвитку агропродовольчого ринку [Текст] / В. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2013. – № 1. – С. 67-75.
- Заюкова, М. С. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств олієжирової промисловості [Текст] / М. С. Заюкова, І. Ю. Салькова // Економіка АПК. – Київ, 2010. – № 8 (190). – С. 49-51.
- Коваленко, О. М. Методологічні засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства [Текст] / О. М. Коваленко, О. В. Станіславик // Економіка: релії часу. – Одеса : ОНПУ, 2012. – № 1 (2). – С. 65-70.
- Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвіцька, Л. М. Усаченко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2012. – № 10. – С. 60-63.
- Лайко, П.А. та ін. Якість сільськогосподарської продукції та продуктів харчування як вирішальна складова продовольчої безпеки [Текст] / П.А. та ін. Лайко // Економіка АПК. – К., 2005. – №1. – С.12-21.
- Магомедов, М. Д. Методика оценки конкурентного потенциала предприятий пищевой промышленности [Текст] / М. Д. Магомедов, С. И. Корочкова // Пищевая промышленность. – М., 2005. – № 11. – С. 32-33.
- Мазур, В. Конкурентоспроможність підприємства: досвіт спиртової промисловості [Текст] / В. Мазур, Н. Мазур // Журнал Європейської економіки. – Тернопіль, 2011. – № 4. – С. 457-462.
- Мельник, Б. А. Конкурентоспроможність і маркетингові дослідження ринку м'яса птиці в Україні [Текст] / Б. А. Мельник // Економіка АПК. – К., 2005. – №9. – С.112-119.
- Мельник, Л. Наукове забезпечення і конкурентоспроможність харчової продукції [Текст] / Л. Мельник // Харчова і переробна промисловість. – 2000. – №5-6. – С.10-11.
- Могомедов, М. Д. Стратегия снижения издержек производства [Текст] / М. Д. Могомедов, Е. Ю. Алексейчева // Пиво и напитки. – М., 2002. – №1. – С.8-10.
- Молчанова, Е. Н. Использование потребительских оценок при определении конкурентоспособности продовольственных товаров [Текст] / Е. Н. Молчанова, В. Е. Понамарев // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 1. – С.42-44.
- Назарова, Л. Конкурентоспроможність окремих видів ковбас [Текст] / Л. Назарова // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – № 4. – С.18-19.
- Назарова, Л. В. Підвищення конкурентоспроможності м`ясопереробної галузі в Миколаївській області [Текст] / Л. В. Назарова // Економіка АПК. – 2001. – № 8. – С.115-117.
- Николаева, О. Е. Управление себестоимостью на предприятиях [Текст] / О. Е. Николаева, Е. Л. Тивикова // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 8. – С.8-9.
- Обідіна, Я. Рентабельність і конкурентоспроможність. Про стан та перспективи розвитку хлібопекарської галузі України [Текст] / Я. Обідіна // Харчова і переробна промисловість. – К., 2008. – № 4. – С. 4-6.
- Филатов, О. К. Формирование конкурентоспособности предприятий крупяной промышленности [Текст] / О. К. Филатов, Ю. Е. Жириков // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 4. – С. 18-19.
- Хворост, Т. В. Методичні аспекти оцінки конкурентоспроможності молокопереробних підприемств та їх продукції [Текст] / Т. В. Хворост // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2014. – № 22. – С. 49-52.
|