Електронний каталог
драже
Документи:
- Мазур, Л. С. Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Мазур Л. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 19 с.
- Раситюк, Т. М. Стабілізація споживних властивостей драже і жировмісних цукерок з нетрадиційною сировиною [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Раситюк Т. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КТЄІ, 1994. – 24с.
- Раситюк, Т. М. Стабілізація споживних властивостей драже і жировмісних цукерок з нетрадиційною сировиною [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Раситюк Т. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Львів, 1994. – 161с. : Додат. – (Львівський торг.-економ.ін-т).
- Сирохман, І. В. Товарознавство цукру,меду,кондитерських виробів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч. закладів / І. В. Сирохман. – 2-ге вид.,перероб.,доп. – К. : Центр учбової літератури, 2008. – 616с. – Бібліогр.:С.592-593. – ISBN 978-966-364-694-7 : 110.85.
- Шкляєв, О. М. Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Шкляєв О. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Харків : ХДУХТ, 2020. – 21 с.
|