Електронний каталог
біологічна цінність продуктів харчування
Документи:
- Обогащение печеного хлеба и макаронных изделий белками осветленной крови"белкимо" [Текст] : Отчет / Под рук.Н.И.Павлосюк. – К., 1977. – 41с. – (КТЭИ).
- Проблемы качества и биологической ценности пищевых продуктов [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торг.СССР;Ленингр.ин-т сов.торг.им. Ф.Энгельса. – Ленинград : ЛИСТ, 1979. – 218с. – 0.50.
- Разработка рецептур блюд с использованием грибного мицелия [Текст] : Отчет / Под рук.М.И.Пересичного. – К., 1989. – 187с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Разработка рецептур и нормативов повидла и джема,уваренных из смеси плодов с добавлением 10-20% сахара к массе продуктов [Текст] : Отчет / Под рук.Е.А.Воробьева. – К., 1978. – 27с. – (КТЭИ).
- Расширение ассортимента и повышение биологической ценности фруктовых и овощных консервов [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1976. – 134с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Биологическая ценность и безвредность пищевых продуктов. Вып.18 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1983. – 120с. – 1.30.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Плодоовочеві товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.А.Осика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.:с.91-92. – 7,41.
- Денисенко, Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Денисенко Т. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 23с.
- Денисенко, Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Денисенко Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.кер.Г.Б.Рудавська. – Київ, 2007. – 166 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Ізмайлова, О. О. Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Ізмайлова О. О. ; 05.18.02-техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : додаток до дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 395 с. – (КНТЕУ).
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук.консультант І.В. Сирохман. – Київ, 2016. – 443 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.369-442. - Дод.: с. 1-395.
- Лозова, Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Лозова Т. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів;. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 46 с.
- Махинько, В. М. Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра тех.наук / Махинько В. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 36с.
- Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с. 90-107. – ISBN 978-966-405-375-1 : 13.33.
- Прийма, И. Р. Качество кровяных колбас повышеной биологической ценности и стойкости к хранению [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Прийма И. Р. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1990. – 26с.
- Прийма, И. Р. Качество кровяных колбас повышеной биологической ценности и стойкости к хранению [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Прийма И. Р. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1990. – 135с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Рибчинський, Р. С. Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Рибчинський Р. С. ; 05.18.02 - техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2021. – 22 с.
- Самойленко, А. А. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно-соївим сиром [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Самойленко А. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К. : КДТЕУ, 1996. – 26с.
- Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : Підручник для студ.техн.спец. / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 2000. – 336с. : іл. – ISBN 5-311-01193-9 : 16.00.
- Смоляр, В. І. Харчування в умовах радіонуклідного забруднення [Текст] / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 1991. – 32с. – ISBN 5-311-02714-2.
- Микронутриенты в питании здорового и больного человека [Текст] : Справочное руководство по витаминам и минеральным веществам / В. А. Тутельян, В. Б. Спиричев, Б. П. Суханов, В. А. Кудашева. – М. : Колос, 2002. – 424с. – ISBN 5-10-003454-8 : 105.99.
- Чепурной, И. П. Заготовка и переработка меда [Текст] / И. П. Чепурной. – М. : Агропромиздат, 1987. – 80с. – (Библиотечка заготовителя). – 0.20.
|