Електронний каталог
інфрачервоне випромінювання
Документи:
- Инфракрасная спектроскопия высокого разрешения [Текст] : Сборник статей / Пер.с фр. – М. : Мир, 1972. – 351с. : илл. – 2.21.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Создание эксперементальной установки для тепловой обработки мясных кулинарных изделий в среде углекислого газа и ее испытание [Текст] : Отчет / Под рук.А.В.Юлин. – К., 1979. – 23с. – (КТЭИ).
- Авраменко, В. Н. Инфракрасные спектры пищевых продуктов [Текст] / В. Н. Авраменко, М. П. Есельсон, А. А. Заика ; Под ред.В.Д.Попова. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 175с. : илл.;табл. – 0.97.
- Бабкіна, І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бабкіна І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Барабой, В. А. Солнечный луч [Текст] / В. А. Барабой. – М. : Наука, 1976. – 240с. : илл. – (Научно-популярная серия). – 0.47.
- Гуревич, В. З. Энергия невидимого света [Текст] / В. З. Гуревич. – М. : Наука, 1973. – 142с. : ил. – (Проблемы современной науки и технического прогресса). – 0,50.
- Душейко, В. А. Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / В. А. Душейко. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 76с. – 6.38;10.00.
- Душейко, В. А. Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів [Текст] [Текст] : навч.посіб. / В. А. Душейко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 202 с. – ISBN 966-629-089-8 : 15.51.
- Кудрін, О. Б. Розробка комплексної інженерної основи нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кудрін О. Б. ; 05.26.01-охорона праці. – Донецьк : ДМНДІ з безпеки робіт у гірській промисловості, 2001. – 19с.
- Кунденко, М. П. Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кунденко М. П. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологісних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 18с.
- Лебединець, І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лебединець І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 19с.
- Островский, Л. В. Инфракрасный нагрев в общественном питании [Текст] / Л. В. Островский. – М. : Экономика, 1978. – 104с. – 0.25.
- Светотехника и инфракрасная техника [Текст]. 3 том : Техника наружного освещения городов. Освещение стадионов с учетом техники передач цветного телевидения. Сушка и нагрев инфракрасным излучением / М. А. Островский, В. О. Горнов, О. А. Мелик-Азарян, В. И. Рычков. – М. : Винити, 1973. – 247с. : ил. – (Светотехника и инфракрасная техника). – 1,73.
- Политкин, М. Ф. Разработка и обоснование параметрического ряда шкафов с инфракрасным нагревом для общественного питания [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Политкин М. Ф. ; 05.18.12-процессы и аппараты пищевых производств. – Ленинград : Ленинградск.ин-т сов.торг.им.Энгельса, 1981. – 32с.
- Сахарова, Н. Н. Использование инфракрасных излучений в технологии рыбы [Текст] / Н. Н. Сахарова. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 166с. – 0.87.
|