Електронний каталог
м'ясопереробна промисловість
Документи:
- Мясные блюда [Текст] : Тонкости приготовления / Пер.с англ. – М. : Ниола 21 век, 2000. – 111с. – ISBN 5-322-00015-1;0-86411-307-2 : 50.50.
- Оборудование и материалы для мясо-консервного и вспомогательных производств [Текст] : Справочник / С. М. Бобылев, Е. В. Гаевой, А. В. Горбатов, Г. Д. Кончаков. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 440с. : ил. – (Техника и технология в мясной промышленности). – 1,75.
- Борковська, В. В. Облік витрат виробництва м`ясопереробних підприємств[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Борковська В. В. ; 08.00.09 - бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Київ : ІАЕ, 2011. – 22 с.
- Гередчук, А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Гередчук А. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 22 с.
- Гура, О. Л. Прогнозування у системі планування розвитку промислового підприємства [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Гура О. Л. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Одеса : ОДЕУ, 2007. – 20с.
- Гусаковский, З. П. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / З. П. Гусаковский, В. А. Очкин. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 400с. : илл.;табл. – (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). – 0.56.
- Дмитренко, Р. М. Економічна ефективність виробництва продукції в акціонерних підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Дмитренко Р. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Вінниця : ВНАУ, 2014. – 20 с.
- Коляда, А. Л. Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м'ясопереробних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Коляда А. Л. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНЕУ, 2016. – 21 с.
- Кучкова, О. В. Розвиток логістичної діяльності підприємств м'ясопереробної промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Кучкова О. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – 20 с.
- Ланиця, І. Ф. Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Ланиця І. Ф. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Львів : ЛТЕУ, 2021. – 20 с.
- Максименко, А. Є. Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Максименко А. Є. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
- Міхєєнко, К. С. Стратегія економічного розвитку м'ясопереробної промисловості [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Міхєєнко К. С. ; 08.00.03-економіка та управління національним господарством. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 20с.
- Никитин, Б. П. Перерботка птицы и кроликов [Текст] / Б. П. Никитин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 240с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.31.
- Пахоруков, А. А. Совершенствование конструкции рабочих органов машин для измельчения замороженных мясных блоков с учетом усталостной прочности [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Пахоруков А. А. ; 05.02.14-машины и агрегаты пищевой промышленности. – Ленинград : Ленинградск. ин-т сов. торг.им.Энгельса, 1990. – 18с.
- Рогов, И. А. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / И. А. Рогов, А. И. Жаринов. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 263с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.60.
- Рогов, И. А. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / И. А. Рогов, А. И. Жаринов. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 263с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.60.
- Рудь, В. В. Формування доданої вартості в умовах вертикальної інтеграції підприємств м'ясопереробної галузі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Рудь В. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Житомир : ЖНАУ, 2015. – 20 с.
- Тринька, Л. Я. Облік і контроль витрат в системі управління підприємством (на прикладі підприємств м`ясоконсервної промисловості) [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Тринька Л. Я. ; 08.06.04-бухгалтерський облік.аналіз та аудит. – Х. : ХДУХТ, 2004. – 20с.
|