Електронний каталог
ресторани
Документи:
- 4 сезона ивентора [Текст] [Текст] : карманный справочник для организаторов мероприятий. – [Киев] : Центр агропромышленных технологий, 2008. – 41с. : ил. – 50.00.
- Corporate Management in the Hotel and Restaurant Business [Text] [Текст] = Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"24 "Service Industry"; field of specialty 073"Management"; 241" Hotel and restaurant Industry"specialization "Hotel and Restaurant Management"International Ho / author: M.V Kulyk; Hotel and Restaurant Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2019. – 129 p. – Bibliography: p. 128-129. – 57.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- Project management in hotel, restaurant and tourism business [Text] [Текст] = Управління проектами в туризмі та готельному і ресторанному бізнесі: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"24 "Service Industry"; field of specialty 073"Management"; 241" Hotel and restaurant business"242 "Tourism"specialization "Tourism Management" / authors: M.G.Boyko,I.V. Kalachova, O.V.Babenko; Hotel and Restaurant Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 106 p. – Bibliography: p. 101-103. – 36.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073 "Management"; field of specialization "Trade Management" Academic degree "Master" / Faculty of Economics, Management and Psychology. – зам. 724. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 56 p. – 35.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073 "Management"; field of specialization "Tourism Management" ;аcademic degree "Master" / Faculty of Restaurant, Hotel and Tourism Business. – зам. 725. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 62 p. – 36.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073 "Management"; field of specialization "Hotel and Restaurant Management"; аcademic degree "Master" / Faculty of Restaurant, Hotel and Tourism Business. – зам. 727. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 64 p. – 38.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 24 "Service Industry"; field of specialty 242 "Tourism"; specialization " International Tourism Business " Academic degree "Master" / Faculty of Restaurant, Hotel and Tourism Business. – зам. 723. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 62 p. – 36.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 0306 "Management and Administration"; field of specialty 03060101 "Management of Organizations and Administration"; field of specialization "Management of Hotel and Restaurant Business"; Educational degree "Master" / Faculty of Restaurant Hospitality and Tourism Business. – зам. 978. – Kyiv : KNUTE, 2015. – 56 p. – 35.00.
- Prospectus. European Credit and Transfer System (ECTS) [Text] [Текст] : field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073 "Management"; specialization "Hotel and Restaurant Management"; аcademic degree "Master" / Faculty of Restaurant, Hotel and Tourism Business. – зам. 743. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 59 p. – 42.00.
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Бизнес - карта Киева и Киевской области+ все рестораны Киева [Текст] : Версия 4.0 "Электронной Бизнес-карты.Киев-2002.Осень". – 2002. – 17.00.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 79 с. – Бібліогр.: с.77-79. – 6.97.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 79 с. – 8,50.
- Дизайн [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: Л.М. Мазур, Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань, Т.В. Сваченко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 87 с. – Бібліогр.: с. 86-87. – 27.00.
- Дизайн [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Л.М. Мазур, Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань, Т.В. Савченко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 94-96. – 38.00.
- Дизайн. Строительство. Архитектура [Электронный ресурс] [Текст] : бары и рестораны мира / Новый Диск. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 139,20. – Систем. требования: Windows NT/2000/XP; Pentium 300 МГц; 128 Мб ОП; SVGA; 800*600; устр. для чтения компакт-дисков.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.В. Кулик, Л.А. Бовш, Я.В. Проценко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 198 с. – Бібліогр.: с. 191-198. – 51.00.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 122с. – Бібліогр.: с. 121-122. – 20.84.
- Засоби діагностики якості вищої освіти магістра. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : зі спец. 8.14010101"Готельна і ресторанна справа",галузі знань 1401"Сфера обслуговування",напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ",кваліфікація "Магістр із готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 19 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти спеціаліста. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : зі спец. 7.14010101"Готельна і ресторанна справа",галузі знань 1401"Сфера обслуговування",напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ",кваліфікації "Спеціаліст з готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 19 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти бакалавра. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ", галузі знань 1401"Сфера обслуговування", кваліфікація "Бакалавр з готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 23 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти бакалавра. [Текст] [Текст] : галузі знань 1401"Сфера обслуговування", напряму підготов. 6.140101"Готельно-ресторанна справа "; програма державного екзамену (нормативна частина) / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 12 с. – 33.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інформаційний пакет.Галузь знань 1401 "Сфера обслуговування".Напрям підготовки 140101 "Готельно - ресторанна справа" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 72 с. – 28.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 37 с. – 20.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підгот. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 с. – 20.00.
- Інформаційний пакет.Галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування".Напрям підготовки 030601 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : проф. спрямування "Менеджмент туристичної індустрії","Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу","Менеджмент виставкової діяльності" / Ф-т ресторанного-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2010. – 84с. – 30.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 091711"Технологія харчування".Магістерська програма: "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2010. – 27с. – 17.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : проф. спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2010. – 68с. – 26.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : проф. спрямування (спеціальність) "Технологія харчування".("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 62с. – 23.44.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 091711 "Технологія харчування".Магістерська програма "Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 24с. – 9.91.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 050201 "Мен-т організацій".Магістер. прогр.: 8.050201.02"Мен-т турист.індустрії", 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу", 8.030601.07"Мен-т виставк.діял.".Освіт.-кваліфік.рівень "магістр" / Фак.економіки,менеджменту і права. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 29с. – 17.42.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 030601 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : проф. спрямування (спеціальність) "Мен-т турист. індустрії","Мен-т готел.-ресторан. бізнесу","Мен-т виставк. діяльн." / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 102с. – 31.66.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Сфера обслуговування" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 79с. – 24.54.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Магістерська програма (спеціальність) "Технологія харчування".(Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 27с.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчові технології та інженерія" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Професійне спрямування "Технологія харчування".("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 69с. – 18.50.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Професійне спрямування (спеціальність) "Готельно-ресторанна справа" / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 79с. – 19.02.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Професійне спрямування (спеціальність) "Менеджмент туристичної індустрії","Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу.Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Факультет ресторагнно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 41с. – 12.90.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Профес.спрямування (спеціальність) "Менеджмент турист.індустрії","Менеджмент готел.-ресторан.бізнесу", "Менеджмент виставк.діяльн.".Освіт.-кваліф.рівень "бакалавр" / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 119с. – 21.22.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 80 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 48 с. – 23.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харч. технології та інженерія", проф. спрямування "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1222. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 84 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 703. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 91 с. – 50.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 704. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 55с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготтов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Проф.спрямув. 05170113"Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 86 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції". Напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія". Спец. 05170113 "Технології у ресторанному господарстві". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 48 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1002. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
1
2
3
4
|