Електронний каталог
рафінадна патока
Документи:
- Технология, технохимический контроль и учет крахмало-паточного производства [Текст] / М. Е. Бурман, Б. К. Бычков, Б. А. Векслер, Е. Я. Жарова. – 3-е изд., перераб. и доп. – М. : Пищевая промыщленность, 1972. – 411с. – 1,08.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Донецьк, 1999. – 144с. – (Донецьк.держ.ун-т екон. і торг.). – Дод.
|