Електронний каталог
добавки
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Физико-химические исследования новых комплексных соединений переходных металлов с азотосодержащими лигандами [Текст] : Отчет / Под рук.В.В.Малиновский. – К., 1989. – 54с. – (КТЭИ).
- Голубев, В. Н. Пищевые и биологически активные добавки [Текст] : Учебник для студентов вузов / В. Н. Голубев, Л. В. Чичева-Филатова, Т. В. Шленская. – М. : Академия, 2003. – 202с. – (Высшее образование). – ISBN 5-7695-1175-3 : 24.60;31.98.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 22с.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К., 2000. – 134с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Лаврова, Л. П. Технология колбасных изделий [Текст] / Л. П. Лаврова, В. В. Крылова. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 343с. : илл.;табл. – 1.09.
- Левицкая, Н. П. Товароведная оценка мяса,при производстве которого использовали новые кормовые и ростостимулирующие добавки [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Левицкая Н. П. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1993. – 166с. : Прилож. – (Укр.научн.гиг.центр;НИИ гигиены питания).
- Маския, Л. Добавки для пластических масс [Текст] / Л. Маския ; пер. Френкеля М.Д. – М. : Химия, 1978. – 184с. : илл. + табл. – библиогр. – 0.60.
- Погарський, О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Погарський О. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2020. – 24 с.
- Стрижак, С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Стрижак С. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
- Янкевич, Л. Т. Товарознавча характеристика ферментованих огірків з розробкою способів покращення їх якості [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Янкевич Л. Т. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1997. – 24с.
|