Електронний каталог
теплові процеси
Документи:
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Интенсификация процессов,повышающих эффективность применения искусственного холода [Текст] : Межвузовский сборник науч.трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1987. – 144с. – 0.80.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / авт.: В.О. Потапов, О.В. Петренко; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 138 с. – Бібліогр.: с.127-138. – ISBN 978-966-405-276-1 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – ISBN 978-966-405-273-0 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / авт.: В.П. Плевако, С.М. Костенко, І.П. Педорич; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 129 с. – Бібліогр.: с.127-129. – ISBN 978-966-405-277-8 : 30.00.
- Применение холода для расширения ассортимента и повышения качества пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1988. – 143c. – 0.80.
- Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : Лабораторний практикум. Навч. посіб. / за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2006. – 224с. – Бібліогр.: с.211-212. – ISBN 966-612-055-0 : 27.00.
- Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. нав. закл. / І.Ф. Малежик, О.С. Марценюк, Л.М. Мельник та ін.; за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2012. – 543 с. – Бібліогр.: с. 533-536. – ISBN 978-966-612-115-1 : 205.00.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2001. – 147с. – 11.33.
- Бабакин, Б. С. Электротехнология в холодильной промышленности [Текст] / Б. С. Бабакин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 199с. – ISBN 5-10-000919-5 : 2.30.
- Бабкіна, І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бабкіна І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Батутіна, А. П. Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. / А. П. Батутіна. – Кам`янець-Подільський : Медобори-2006, 2013. – 352 с. – Бібліогр.: с. 349 - 351. – ISBN 978-617-681-048-3 : 57,00.
- Быков, В. П. Изменения мяса рыбы при холодильной обработке [Текст] : Автолитические и бактериальные процессы / В. П. Быков. – М. : Агропромиздат, 1987. – 221с. – 3.90.
- Верхола, Л. А. Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Верхола Л. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2007. – 21с.
- Волков, М. А. Методы расчета аппаратов предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для механических факультетов торговых вузов / М. А. Волков. – М. : Экономика, 1968. – 213с. – 0.35.
- Воронов, В. Г. Автоматическое управление процессами сушки [Текст] / В. Г. Воронов, З. Н. Михайлецкий. – К. : Техніка, 1982. – 112с. : ил. – Библиогр.: с. 109-110. – 0,45.
- Гухман, А. А. Применение теории подобия к исследованию процессов тепло-массообмена [Текст] : (процессы переноса в движущейся среде) / А. А. Гухман. – Изд.2-е,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1974. – 328с. : илл. – 0.79.
- Дубцов, Г. Г. Технология приготовления пищи [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / Г. Г. Дубцов. – 2-е изд.,стер. – М. : АКАДЕМИЯ;Мастерство, 2002. – 272с. – (Среднее профессиональное образование). – Библиогр.:266с. – ISBN 5-7695-1130-3;5-294-00153-5 : 28.00;34.00.
- Илюхин, В. В. Физико-технические основы криоразделения пищевых продуктов [Текст] / В. В. Илюхин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 207c. – ISBN 5-10-000933-0 : 2.80.
- Касаткин, А. Г. Основные процессы и аппараты химической технологии [Текст] / А. Г. Касаткин. – изд. восьмое, перераб. – М. : Химия, 1971. – 784с. : илл. + табл. – библиогр. – 2.87.
- Технология переработки рыбы и морепродуктов [Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, Е. Е. Иванова, А. Б. Одинцов, Н. А. Студенцова. – Ростов на/Д : Март, 2001. – 416с. : ил. – ISBN 5-241-00074-7 : 37.50.
- Колтунов, В. А. Прогнозування збереження якості продовольчих товарів [Текст] : Навч.посібник для студенів вищих навч.закладів III-IV рівнів акредитації / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2002. – 199с. – ISBN 966-629-060-Х : 14.02.
- Колтунов, В. А. Прогнозування збереження картоплі та овочів в системі логістики [Текст] : Монографія / В. А. Колтунов, Л. М. Струневич. – К. : КНТЕУ, 2005. – 212с. – ISBN 966-629-182-7 : 29.48.
- Конвісер, І. О. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий. – Київ : КДТЕУ, 2001. – 235с. – бібліогр.:с. 231. – ISBN 966-7376-84-2 : 22.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 184с. – Бібліогр.:179с. – ISBN 966-7376-13-3 : 13.94; 14.00; 15.00.
- Конвісер, І. О. Холодильна технологія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 242с. – ISBN 966-7376-72-9 : 16.00;13.27.
- Кравець, О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.тех.наук / Кравець О. І. ; 05.18.12-процеси та обладання харч., мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Лагутов, В. А. Процессы в теплогенерирующих элементах технологических панельных аппаратов предприятий общественного питания [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Лагутов В. А. ; 05.18.12-процессы и аппараты пищевых производств. – М. : Московск. ин-т нар.хоз. им.Плеханова, 1984. – 24с.
- Лебединець, І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лебединець І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 19с.
- Люлька, Д. М. Розроблення конструкцій транспортних систем дифузійних апаратів з метою інтенсифікації процесу екстрагування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Люлька Д. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2014. – 22 с.
- Ляшенко, Б. В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Ляшенко Б. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 18с.
- Мазуренко, А. Г. Замораживание пищевых продуктов в блоках [Текст] / А. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров. – М. : Агропромиздат, 1986. – 207с. – (Курсом ускорения научно-технического прогресса). – ISBN 5-10-000008-2 : 0.60.
- Миколів, І. М. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн.. наук / Миколів І. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Михайлов, В. М. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Михайлов В. М. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 34с.
- Моисеева, Е. Л. Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении [Текст] / Е. Л. Моисеева. – М. : Агропромиздат, 1988. – 223с. – ISBN 5-10-000205-0 : 1.10.
- Орлюк, Ю. Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Орлюк Ю. Т. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 19с.
- Прісс, О. П. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Прісс О. П. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Київ : НУХТ, 2017. – 43 с.
- Пронін, І. О. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Пронін І. О. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
- Консервирование пищевых продуктов холодом (теплофизические основы) [Текст] : Учебн.пособие для вузов / И. А. Рогов, В. Е. Куцаков, В. И. Филиппов, С. В. Фролов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1999. – 176с. : ил. – ISBN 5-10-003580-3 : 8.10.
- Серебряков, Р. А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Серебряков Р. А. ; 05.18.12-процеси та обладання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2003. – 21с.
- Шавра, В. М. Основы холодильной техникии технологии пищевых отраслей промышленности [Текст] : Учеб.пособие / В. М. Шавра. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 126с. – ISBN 5-94343-018-0 : 50.40.
- Шаробайко, В. И. Биохимия продуктов холодильного консервирования [Текст] / В. И. Шаробайко. – М. : Агропромиздат, 1991. – 255с. – ISBN 5-10-001666-3 : 0.85.
- Теплові процеси та апарати на підприємствах громадського харчування [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец. "Технологія громад. харчування","Менеджмент у вироб. сфері" / О. В. Юлін, М. І. Пересічний, І. І. Тарасенко, О. П. Красильничук. – Київ : КДТЕУ, 1995. – 176с. – ISBN 5-7763-2435-1 : 50.00;3.00.
|