Електронний каталог
рослинні добавки
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Коновальчук, О. В. Вплив нетрадиційної рослинної сировини на якість та збереженість жировміщуючих борошняних кондитерських виробів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Коновальчук О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1994. – 18с.
- Коновальчук, О. В. Вплив нетрадиційної рослинної сировини на якість та збереженість жировміщуючих борошняних кондитерських виробів [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Коновальчук О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Львів, 1994. – 155с. : Додат. – (Львів.торг.-екон. ін-т).
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. консультант М.І.Пересічний. – Київ, 2006. – 313 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 282-313. - Дод.
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : Додаток до дис...д-ра техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.М.І.Пересічний. – К., 2006. – 250с. – (КНТЕУ).
- Кравченко, М. Ф. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Кравченко М. Ф. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2006. – 34с.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Дис...докт.тех.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 2001. – 603с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Яницький, В. В. Товарознавча оцінка біологічно активних рослинних добавок та їх використання в продуктах радіозахисної дії [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Яницький В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2000. – 20с.
|