Електронний каталог
яловичина
Документи:
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Производство говядины на промышленной основы [Текст] / Г. А. Богданов, В. Н. Кандыба, В. Н. Юрченко, Г. В. Безуглый ; Под ред.Богданова Г.А. – К. : Урожай, 1978. – 216с. – (Технология производства). – 0.65.
- Карсекина, В. В. Влияние концентрированных растворов хлористого натрия на качество говяжих натуральных полуфабрикатов и готовых изделий из них [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Карсекина В. В. ; 05.18.16-технология продуктов общ.питания. – К. : КТЕИ, 1974. – 28с.
- Карсекина, В. В. Влияние концентрированных растворов хлористого натрия на качество говяжих натуральных полуфабрикатов и готовых изделий из них [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Карсекина В. В. ; 05.18.16-технология продуктов общ.питания. – К., 1974. – 120с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Костенко, В. І. Технологія виробництва молока і яловичини [Текст] [Текст] : підручник / В. І. Костенко. – Київ : Ліра-К, 2018. – 671с. – Бібліогр.: с. 622-630. – ISBN 978-617-7507-87-0 : 370.00.
- Ляховець, В. О. Економічний механізм розвитку ринку яловичини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Ляховець В. О. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Тернопіль : ТНЕУ, 2019. – 20 с.
- Морсин, С. С. Экономика и организация производства говядины на промышленной основе [Текст] / С. С. Морсин. – М. : Колос, 1972. – 175с. + табл. – 0.31.
- Свечин, К. Б. Производство говядины и свинины [Текст] / К. Б. Свечин. – К. : Урожай, 1971. – 252с. : илл. – 0.59.
|