Електронний каталог
м'ясні напівфабрикати
Документи:
- Внедрение в г.Киеве комплексной системы завоза,реализации и хранения в контейнерах следующих продтоваров:колбасные изделий,мясных полуфабрикатов и молочных продуктов [Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – К., 1978. – 169с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Внедрение в Г.Киеве комплексной системы завоза,реализхации и хранения в контейнерах следующих продтоваров:колбасных изделий,мясных полуфабрикатов и молочных продуктов [Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – 1979. – 88с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 7,71.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 9.08.
- Александрова, Т. И. Новые и улучшенного качества мясопродукты [Текст] / Т. И. Александрова, Л. Г. Синицына. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 142с. : илл. – (Качество,ассортимент). – 0.36.
- Вучков, С. Полуфабрикаты из мяса и овощей [Текст] / С. Вучков, М. Гаврилова ; Пер.с болг. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 86с. – 0.18.
- Справочник по разделке мяса,производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [Текст] / Б. Е. Гутник, Н. Ф. Генералов, Н. К. Шигаева, В. Ф. Юрина ; Под ред.Б.Е.Гутника. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1984. – 344с. – 1.40.
- Технология полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / В. В. Гущин, Б. В. Кулишев, И. И. Маковеев, Н. С. Митрофанов. – М. : Колос, 2002. – 200с. : ил. – ISBN 5-10-003815-2 : 50.00.
- Дубцов, Г. Г. Технология приготовления пищи [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / Г. Г. Дубцов. – 2-е изд.,стер. – М. : АКАДЕМИЯ;Мастерство, 2002. – 272с. – (Среднее профессиональное образование). – Библиогр.:266с. – ISBN 5-7695-1130-3;5-294-00153-5 : 28.00;34.00.
- Карсекина, В. В. Влияние концентрированных растворов хлористого натрия на качество говяжих натуральных полуфабрикатов и готовых изделий из них [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Карсекина В. В. ; 05.18.16-технология продуктов общ.питания. – К., 1974. – 120с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Карсекина, В. В. Влияние концентрированных растворов хлористого натрия на качество говяжих натуральных полуфабрикатов и готовых изделий из них [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Карсекина В. В. ; 05.18.16-технология продуктов общ.питания. – К. : КТЕИ, 1974. – 28с.
- Клочко, В. П. Зниження собівартості м`ясних напівфабрикатів [Текст] / В. П. Клочко, Н. Я. Тульчевська. – К. : Техніка, 1968. – 64с. – 0.13.
- Куликова, В. В. Влияние белковых добавок на качественные показатели замороженных и высушенных методом сублимации мясных полуфабрикатов [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн .наук / Куликова В. В. ; 05.18.04-технология мясных,молочных и рыбных продуктов. – М. : Московск.техн.ин-т мясн.и молочн.пром-сти, 1980. – 26с.
- Ларюшкина, Е. И. Производство мясных полуфабрикатов и пельменей [Текст] / Е. И. Ларюшкина. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 105с. : ил.,табл. – (Для кадров массовых профессий). – 0.16.
- Літвінова, І. О. Продовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Літвінова І. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Мицык, В. Е. Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов [Текст] / В. Е. Мицык, А. Ф. Невольниченко. – К. : Урожай, 1990. – 152с. – ISBN 5-337-00632-0 : 0.55;1,30.
- Прокопенко, І. О. Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Прокопенко І. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч.продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 19 с.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
- Федорова, Д. В. Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. Технічні науки; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 513 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 479-513.
- Федорова, Д. В. Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. Технічні науки; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
- Цыганенко, В. А. Влияние механических способов мягчения говяжьего мяса на качество порционных полуфабрикатов и продукции из них [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Цыганенко В. А. ; 505.18.16-технология продуктов общ.питания. – М. : Московск. ин-т нар.хоз. им.Плеханова, 1981. – 30с.
- Черевко, А. И. Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продуктах харчування [Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Черевко А. И. ; 05.18.04-тех-гія м"сних,молоч. та рибн.продуктів;05.18.12-процеи та апарати харч. виробництв. – Одеса : Одес.держ.акакдемія харч.технологій, 1997. – 32с.
- Янчева, М. О. Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра. техн.наук / Янчева М. О. ; 05.18.04- технологія м'ясних, молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 40 с.
|