Електронний каталог
вторинна сировина
Документи:
- Заготовка и поставка вторичного сырья [Текст] / А. Ф. Брагин, А. К. Короткова, З. М. Кричевский, Г. И. Павлова. – М. : Экономика, 1968. – 150с. – 0.40.
- Товароведение сельскохозяйственных продуктов и сырья [Текст] : Учебник для вузов / В. Н. Грицюк, О. Г. Дианич, Н. П. Илюха, В.С. и др. Юрко. – М. : Экономика, 1986. – 296с. – 1.00.
- Губанов, С. Н. Биохимическая характеристика вторичного сырья томато-консервного производства и егшо промышленное использование [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Губанов С. Н. ; 05.18.13-технология консервированных пищевых продуктов. – Одесса : Одесс.технолог.ИППим.Ломоносова, 1983. – 22с.
- Іванюта, А. О. Споживні властивості структуроутвоювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Іванюта А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 20 с.
- Іванюта, А. О. Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Іванюта А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. О.В. Сидоренко. – Київ, 2014. – 218 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 200-218.
- Красовський, Є. В. Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Красовський. – К. : КНТЕУ, 2007. – 415с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.409-415. – ISBN 966-629-274-2 : 32,14.
- Михеев, О. Е. Богатства второго круга: Вторичные ресурсы в экономике [Текст] / О. Е. Михеев. – М. : Экономика, 1989. – 176с. – ISBN 5-282-00217-5 : 0.40.
- Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136с. – ISBN 978-966-351-234-1 : 36.00.
- Рубинович, В. Г. Товароведение вторичного сырья [Текст] : Учебник для кооперативных техникумов / В. Г. Рубинович. – М. : Экономика, 1973. – 144с. – 0.26.
- Снежкин, Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] [Текст] : монография / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин. – Киев : Наукова думка, 2004. – 227 с. – Библиогр.: с.215-224. – ISBN 966-00-0158-4 : 40.00.
|