Електронний каталог
желатин
Документи:
- Вакшуль, З. В. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Вакшуль З. В. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
- Вейс, А. Макромолекулярная химия желатина [Текст] / А. Вейс ; пер. Шица Л.А.,Кормановской Г.М. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 480с. : илл. + табл. – библиогр. – 2.83.
- Вирник, Д. И. Производство клея и желатина [Текст] / Д. И. Вирник, З. В. Хохлова. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 228с. : илл. + табл. – библиогр. – 0.46.
- Грищенкова, Е. В. Композиции на основе желатина и метилцеллюлозы для общественного питания [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Грищенкова Е. В. ; 05.18.16-технология продуктов общественного питания. – М. : Московск.ин-тнар.хоз.им.Плеханова, 1983. – 25с.
- Джафаров, А. Ф. Производство желатина [Текст] / А. Ф. Джафаров. – М. : Агропромиздат, 1990. – 287с. – ISBN 5-10-001486-5 : 1.30.
- Стрижак, С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Стрижак С. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
|