Електронний каталог
гарнір
Документи:
- Вкусно,быстро,полезно.Блюда с низким содержанием жира [Текст] : Завтраки.Закуски.Основные блюда.Гарниры.Десерты. – М. : КРОН-ПРЕСС, 1996. – 160с. : ил. – ISBN 5-232-00556-1 : 14.00.
- Вкусно,быстро,полезно [Текст]. – М. : КРОН-ПРЕСС, 1996. – 160с. : ил. – 14.00.
- Овощи [Текст] / Пер.с нем. – Словакия : Лик пресс, 1998. – 143с. – (Кулинарные секреты). – ISBN 5-7839-0045-1 : 26.00.
- Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [Текст] / Под ред.Г.Л.Миронова. – К. : Тэхника, 1990. – 407с. – ISBN 5-335-00531-9 : 2.10;4.70;3.50;9.00;3.50;470000.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Нормативная документация для предприятий общественного питания / Сост.Румянцев А.В. – М. : Дело и Сервис, 1998. – 864с. – ISBN 5-8018-0019-0 : 156.30.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания [Текст]. – М. : Госторгиздат, 1955. – 40.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Нормативная документация для предприятий общественного питания :Учеб.-метод. пособие / Сост.Румянцев А.В. – 3-е изд.,перераб.,доп. – М. : Дело и Сервис, 2002. – 1010с. – ISBN 5-8018-0019-0 : 576.00.
- Смачно,просто,апетитно [Текст] : 500 кращих рецептів BURDA MODEN.450 кольорових фото. – Аверс, 1996. – 503с. : ил. – 32.20.
- Григорьев, П. Я. Холодные блюда и закуски [Текст] / П. Я. Григорьев. – М. : Экономика, 1966. – 128с. – (Б-чка повара). – 0.22.
- Григорьев, П. Я. Холодные блюда и закуски [Текст] / П. Я. Григорьев, Я. И. Магидов. – М. : Экономика, 1972. – 175с. – (Библиотечка повара). – 0.29.
- Клявиня, А. Обед на каждый день [Текст] / А. Клявиня ; Пер.с латышск. – М. : Агропромиздат, 1988. – 383с. – ISBN 5-10-001806-2 : 4.00.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) для лікувально-профілактичного харчування з використанням біологічно активних добавок (еламін,кріопорошки,висівки та зародки пшениці,кріпова олія) [Текст] / В. П. Кульчицька, П. А. Карпенко, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : Чорнобильінтерінформ, 1996. – 136с. – 4.00;10,50.
- Малявко, А. А. Технология приготовления первых,вторых и сладких блюд [Текст] / А. А. Малявко. – К. : Вища школа, 1987. – 183с. : илл.;табл. – 1.90.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Трощий, Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Трощий Т. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
- Умблот, Э. Как декорировать блюда [Текст] : Мастер-класс французских кулинаров / Э. Умблот, Ф. Жакмен ; Пер.с фр.Е.Головиной. – М. : Аст-Пресс Книга, 2002. – 119с. : илл. – (Золотая библиотека хозяйки). – ISBN 978-5-462-00594-7;9785462005947 : 96,60.
|