Електронний каталог
ресторанний бізнес
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 79 с. – Бібліогр.: с.77-79. – 6.97.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 79 с. – 8,50.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Европейский гостиничный маркетинг [Текст] : Учеб.пособие для студентов и выпускников школ гостинич.и ресторан.бизнеса в Европе / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2003. – 222с. – ISBN 90-5720-0236;5-279-02451-1 : 35.28.
- Европейский гостиничный маркетинг [Текст] : Учеб.пособие для студ.и выпускников школ гостинич.и ресторан.бизнеса в Европе/Пер.с англ. / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2002. – 222с. – ISBN 90-5720-0236;5-279-02451-1 : 31.20;30.00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.В. Кулик, Л.А. Бовш, Я.В. Проценко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 198 с. – Бібліогр.: с. 191-198. – 51.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 503 с. – ISBN 978-966-405-324-9 : 60.00; 20.25.
- Каталог холодильного устаткування підприємств ресторанного господарства [Текст] : Для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2005. – 53с. – 5.85.
- Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания [Текст] : Учеб.пособие / Пер.с англ. – М. : РМАТ, 1997. – 82с.
- Менеджмент ресторанных услуг [Электронный ресурс] [Текст] : учебное пособие для ВУЗОВ; электронное издание / Щетинина Е.Б.- автор; Экслибрис. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium - II; 256 Мб ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Мережа ресторанного господарства на 1 січня 2002 року [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2002. – 56с. – 19.86.
- Мережа ресторанного господарства на 1 січня 2004 року [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2004. – 35с. – 17.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у міських поселення і сільській місцевості на 1 січня 2003року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2003. – 103с. – 52.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2007 року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2007. – 170с. – 85.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2008 року [Текст] : стат. зб. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 134с. – 80.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2009 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2009. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2014 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2014. – 125 с. – 100.00.
- Мережа роздрібної торгівлі підприємств на 1 січня 2015 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Держ. служба статистики України, 2015. – 91 с. – 100.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2010 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2010. – 133с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2013 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2013. – 123 с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2011 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державний комітет статистики України, 2011. – 114с. – 90.00.
- Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січня 2012 року [Текст] [Текст] : стат. бюл. – Київ : Державна служба статистики України, 2012. – 125 с. – 90.00.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – 170с. – ISBN 966-629-028-6 : 13.58.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. гот. - ресторан. бізнесу. – 06-44_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, О.В. Полтавька, Л.Д. Романчук; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 83 с. – Бібліогр.: с. 81-83. – 43.00.
- Стратегічний маркетинг у ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 1245/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 15 c. – 16,00.
- Стратегічний маркетинг в готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, О.В. Полтавська, Л.Д. Романчук; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 108 с. – Бібліогр.: с. 106-108. – 38.00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Товарооборот ресторанного господарства за 1 півріччя 2000 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2001. – 32с. – 19.20.
- Товарооборот ресторанного господарства за 2003 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2004. – 32с. – 15.00.
- Товарооборот ресторанного господарства за 2001 рік [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2002. – 32с. – 12.20.
- Управление человеческими ресурсами в европейском гостиничном бизнесе [Текст] = Human resourse management in the European Hotel industry : Учеб.пособие для школ гостинич. и ресторан. бизнеса в Европе / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2002. – 118с. – ISBN 90-5720-0333;5-279-02450-3 : 22.80;23.16.
- Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Г. Бойко, А.Г. Охріменко, О.В. Мельниченко; КНТЕУ, Каф.готельно - ресторанного бізнесу. – 1184/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 43,00.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Buttle, F. Hotel and food service marketing [Текст] : A managerial approach / F. Buttle. – London : Cassel, 1994. – 414 p. – ISBN 0-304-31533-8.
1
2
3
|