Електронний каталог
дієтичне харчування
Документи:
- Commission directive 96/8/EC of 26 February 1996 on foods intended for use in energy-restricted diets for weight reduction [Текст] = Доверенная директива 96/8/EC 26 февраля 1996.Пища предназначенная для употребления для подержания энергии во время диеты для снижения веса. – 1996. – 5с. – Б/ц.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.1 / кол.авт.: Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 527 с. – ISBN 966-8144-52-Х : 87.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.2 / кол.авт.: В.І. Ципріян, І.Т. Матасар, В.І. Слободкін та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 544 с. – ISBN 966-8144-52-Х; 966-8144-03-1 : 90.00.
- Диетическое питание в столовых [Текст] : Сборник рецептур и технологического приготовления блюд. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1971. – 304с. – 1.51.
- Диетическое питание в столовых [Текст] : Сборник рецептур и технологического приготовления блюд. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1964. – 264с. – 1.17.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій [Текст] [Текст] : монографія / авт.: Н.В. Притульсьуа, М.П. Гуліч, Ю.М. Мотузка та ін. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 280 с. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-966-629-882-2 : 100.00.
- Здоровое питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы / Парус; Шилов В.Н.; Мицьо В.П. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium-II; 256 МБ ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Новые продукты диетического и лечебного питания для беременных женщин и детей [Текст] / Сост.:Е.М.Лукьянова,Е.П.Самборская,Л.Б.Гутман. – К. : Наукова думка, 1991. – 144с. – ISBN 5-12-002454-8 : 5.37.
- Об утверждении временных норм технического оснащения продовольственных магазинов и рекомендации по техническому оснащению непродовольственных магазинов государственной торговли [Текст] : Приказ Министерства торговли СССР от 27 марта 1987 г. №81. – М. : Мин-во торговли СССР, 1987. – 124с.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Разработка и внедрение в практику оптимальных рационов диетического питания с использованием новых продуктов и прогрессивных методов обработки [Текст] : Отчет / Под рук.М.Е.Квитницкий. – К., 1986. – 164с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Расширение ассортимента и улучшение качества консервов для детского и диетического питания [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавська. – К., 1968. – 65с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Питание и состояние здоровья различных профессиональных и возрастныъх групп населения. Вып.14 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1979. – 127с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.9 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1973. – 182с. – 1.29.
- Раціональне харчування [Текст] : Республіканський міжвідомчий збірник. Вип.7 / Відп.ред.В.Я.Лещенко. – К. : Здоров'я, 1971. – 199с. – 1.52.
- Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: М.Ф.Кравченко (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський, та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 215 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 210-215.
- Справочник технолога общественного питания [Текст] / Под ред. Козьминой Е.П. – М. : Экономика, 1973. – 464с. – 1,87.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, Т.О. Марцин. – 881/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,32.
- Fallon, S. Nourishing traditions [Text] [Текст] : the cookbook that challenges politically correct nutrition and the diet dictocrats / S. Fallon. – 2nd ed. – Washington : New Trends Publ., Inc., [1999]. – 672 p. – ISBN 0-9670897-3-5 : 119,90.
- Somers, S. Suzanna Somers' get skinny on fabulous food [Текст] / S. Somers. – New York : Three Rivers Press, 1999. – 266 p. – ISBN 0-609-80273-2 : 59.90.
- Tauber, R. D. Zywienie dietetyczne we wspolczesnej gastronomii [Text] [Текст] / R. D. Tauber ; Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznan : [WSHIG], 2014. – 110 s. – ISBN 978-83-88537-74-5 : 250,00.
- Татарская кухня [Текст] / Ю. А. Ахметзянов, Р. Г. Мухамедова, Х. С. Бикбулатова, Р. Г. Иванова. – Казань : Татарское книжное изд-во, 1985. – 319с. – 1,80.
- Безручко, О. М. Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Безручко О. М. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Т.І. Юдіна. – Київ, 2023. – 251 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд. - Дод.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – 2-е изд.,стереотип. – М. : Медицина, 1980. – 48с. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.10.
- Белоусов, А. С. Питание при язвенной болезни [Текст] / А. С. Белоусов. – М. : Медицина, 1978. – 48с. : ил. – (Рациональное и лечебное питание). – 0.15.
- Бортнічук, О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Бортнічук О. В. ; 05.18.26 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Бренц, М. Я. Технология приготовления диетических блюд [Текст] : Учеб.пособие для учащихся техникумов,обуч.по спец.1016"Технология приготовления пищи" / М. Я. Бренц, В. В. Бурлимова. – М. : Экономика, 1988. – 175с. – ISBN 5-282-00271-Х : 0.30.
- Бродило, Г. С. Дієтична кулінарія [Текст] / Г. С. Бродило. – К. : Здоров'я, 1972. – 199с. – (Поради лікаря). – 0,46.
- Бучкарик, М. С. Справочник судового повара [Текст] / М. С. Бучкарик, В. Д. Тимофеева, З. А. Ченгал. – 2-е изд.,перераб.и доп. – Одесса : Маяк, 1979. – 271с. : ил. – Библиогр. – ISBN 5-7760-0078-5 : 0,75.
- Бучкарик, М. С. Справочник судового повара [Текст] / М. С. Бучкарик, В. Д. Тимофеева, З. А. Ченгал. – 4-е изд.,перераб.и доп. – Одесса : Маяк, 1988. – 296с. : ил. – Библиогр. – ISBN 5-7760-0078-5 : 1.10.
- Ванханен, В. Д. Диетическое питание рабочих [Текст] / В. Д. Ванханен, Ю. И. Лавриненко. – К. : Здоровье, 1978. – 160с. – 0.50.
- Ванхенен, В. Д. Диетическое питание рабочих [Текст] / В. Д. Ванхенен, Ю. И. Лавриненко. – К. : Здоровье, 1978. – 160с. – 0.50.
- Вежлівцева, С. П. Товарознавство. Харчові продукти спеціального призначення [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products Special Purpose : програма/ Course Summary / С. П. Вежлівцева ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 16 с.
- Диетическая кухня [Текст] / С. Вечорек-Хельминьская, А. Дворницкая, А. Рудницкая, М. Збышевская ; Под ред.С.Вечерек-Хельминская;Пер.с пол. – М. : Агропромиздат, 1991. – 575с. – ISBN 5-10-001355-9 : 10.00.
- Воробьев, В. И. Организация диетотерапии в лечебно-профилактических учреждениях [Текст] / В. И. Воробьев. – М. : Медицина, 1983. – 256с. – 1.00.
- Ганецкий, И. Д. Диетические блюда [Текст] / И. Д. Ганецкий. – М. : Экономика, 1969. – 349с. – 1.02.
- Ганецкий, И. Д. Диетические блюда [Текст] / И. Д. Ганецкий. – М. : Экономика, 1965. – 349с. – 1.00.
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 2-е изд. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 142с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0,17.
- Глазачев, В. В. Технология кисломолочных продуктов [Текст] / В. В. Глазачев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 118с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.18.
- Гнатюк, А. И. Питание при заболеваниях почек у детей [Текст] / А. И. Гнатюк. – К. : Здоров`я, 1983. – 56с. – (Рациональное питание). – 0,10.
- Грищенко, І. М. Дієтичне та дитяче харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Грищенко, Н. М. Кравчук. – К. : КНТЕУ, 2004. – 287с. – ISBN 966-629-112-6 : 21.49;21.00.
- Губа, Н. И. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях [Текст] / Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. – Днепропетровск : Проминь, 1988. – 214с. – ISBN 5-7775-8 : 2.50.
- Губа, Н. И. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях [Текст] / Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. – 2-е изд. – Днепропетровск : Сич, 1992. – 320с. – ISBN 5-7775-0447-7 : 51.00.
- Тайны щедрого стола [Текст] / Н. И. Губа, С. А. Шалимов, В. Н. Дзяк, В. Н. Евпак. – Изд. 2-е. – Дн. : Промінь, 1978. – 256 с. – 2,50.
- Гурвич, М. М. Диетология для всех [Текст] / М. М. Гурвич. – М. : Медицина, 1992. – 160с. : илл. – (Научно-популярно-медицинская литература). – ISBN 5-225-00414-8 : 14.50.
- Демічковська, М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Демічковська М. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2013. – 190 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 168-190.- Дод.
1
2
3
|