Електронний каталог
макаронні вироби
Документи:
- Макаронні вироби [Текст] : Конспект лекції / Укл.Н.Г.Салухіна. – К. : КТЕІ, 1994. – 29 с. – 500.00.
- Макароны [Текст] / Пер.с нем. – Словакия : Лик пресс. – 143с. – (Кулинарные секреты). – ISBN 5-7839-0044-3 : 22.00.
- Обогащение печеного хлеба и макаронных изделий белками осветленной крови"белкимо" [Текст] : Отчет / Под рук.Н.И.Павлосюк. – К., 1977. – 41с. – (КТЭИ).
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : навч. посіб. – Київ : Кондор, 2018. – 729 с. – Бібліогр.: с. 726-729. – 620.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.В.В. Ващенко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 160 с. – Бібліогр.: с. 177-180. – 44.00.
- Буляндра, А. Ф. Сушка мучных изделий [Текст] / А. Ф. Буляндра, И. Т. Таранов, А. С. Острик. – К. : Техніка, 1977. – 160с. : илл.;табл. – 0.65.
- Волощук, Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Волощук Г. І. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : УДУ харчових технологій, 2000. – 20с.
- Євсеєнко, Т. П. Удосконалення технологій макаронних виробів,збагачених яєчними продуктами [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Євсеєнко Т. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2005. – 20с.
- Карпик, Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Карпик Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Медведев, Г. М. Технология макаронного производства [Текст] : Учебник для студентов вузов / Г. М. Медведев. – 2-е изд., стер. – М. : Колос, 1999. – 272с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003348-7 : 18.90.
- Паливода, С. Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Паливода С. Д. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
|