Електронний каталог
олія
Документи:
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 131с. : табл. – Бібліогр.:с.130-131. – 12.35.
- Производство молочных продуктов [Текст] : Качество и эффективность / Г. А. Барышев, С. К. Борисов, Т. М. Горошков, В. Н. Сергеев ; Под ред.А.А.Соколова,М .Теплы и А.Майера. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 288с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.90.
- Бухтарева, Э. Ф. Товароведение пищевых жиров, молока и молочных продуктов [Текст] : Учебник для товаровед.фак. торг. вузов / Э. Ф. Бухтарева, Т. П. Ильенко-Петровская, Г. В. Твердохлеб. – М. : Экономика, 1985. – 296c. – 1,00.
- Гуляев-Зайцев, С. С. Физико-химические основы производства масла из высоко-жирных сливок [Текст] / С. С. Гуляев-Зайцев ; Под ред.Н.Н.Круглицкого. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 135с. : илл.;табл. – 0.49.
- Технология молока и молочных продуктов [Текст] / П. Ф. Дьяченко, М. С. Коваленко, А. Д. Грищенко, А. И. Чеботарев ; П.Ф.Дьяченко,М.С.Коваленко,А.Д.Грищенко и др. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 447с. – 1.30.
- Завадинська, О. Ю. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напіфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Завадинська О. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 1998. – 18с.
- Ильенко-Петровская, Т. П. Товароведение пищевых жиров,молока и молочных продуктов [Текст] : Учебник для товароведческих факультетов торговых вузов / Т. П. Ильенко-Петровская, Э. Ф. Бухтарева. – М. : Экономика, 1980. – 304с. – 0.90.
- Надиров, Н. К. Теоретические основы активации и механизма действия природных сорбентов в процессе осветления растительных масел [Текст] / Н. К. Надиров. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 352с. : илл. + табл. – библиогр. – 1.20.
- Педак, І. С. Економічний механізм підвищення якості оліє-жирової продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Педак І. С. ; 08.07.02-економіка сільського господарства і АПК. – Суми : СНАУ, 2006. – 19с.
- Пономарева, Т. М. Масло,сыр и все из молока [Текст] / Т. М. Пономарева, Г. Л. Беленький. – Ростов на/Д : Феникс, 2000. – 352с. – (Учебный курс). – ISBN 5-222-00986-6 : 16.80;12.48;7.80.
- Поскребышева, Г. И. Соусы и приправы [Текст] : Более 1 000 рецептов самых лучших и вкусных соусов и приправ / Г. И. Поскребышева. – М. : Олма-Пресс, 2006. – 167с. : илл. – (Кулинария в подарок). – ISBN 8-94848-258-8;9785948482583 : 95.64.
- Таршин, С. І. Державне регулювання розвитку олійного виробництва в Україні [Текст] : Автореферат дис...канд.наук з державного управління / Таршин С. І. ; 25.00.02-механізми державного управління. – Х. : НАДУ при Президентові України;ХРІДУ, 2004. – 20с.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. В. Тищенко. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 267 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.261-263. – ISBN 966-629-623-1 : 60.00.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих закладів освіти / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 160с. – Бібліогр.:с.156-157. – ISBN 966-7376-39-7 : 7.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів освіти,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2006. – 226с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.220-222. – ISBN 966-629-151-7 : 20.41; 22.00.
- Шершнева, В. И. Технохимический и бактериологический контроль,учет и отчетность на маслодельных и сыродельных заводах [Текст] / В. И. Шершнева. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 184с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.27.
|