Електронний каталог
способи зберігання плодів і овочів
Документи:
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Плодоовочеві товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.А.Осика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.:с.91-92. – 7,41.
- Хранение и переработка картофеля,овощей,плодов и винограда [Текст] / Под ред.:П.Ф.Сокола,Ж.А.Тер-Овакимяна. – М. : Колос, 1979. – 335с. – 1.60.
- Хранение продовольственных товаров в торговой сети [Текст]. – 3-е изд.,доп.и перераб. – М. : Госторгиздат, 1962. – 288с. – 1.00.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 25 с.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – 248 с. – (ПУЕТ). – Бібіліогр.: С. 227 - 247.
- Бєлінська, Є. В. Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання [Текст] [Текст] : дод. до дис. ...канд.техн.наук / Бєлінська Є. В. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. В. А. Колтунов. – Полтава, 2011. – [152] с. – (ПУЕТ).
- Выщепан, А. Г. Хранение свежих томатов [Текст] / А. Г. Выщепан. – М. : Госторгиздат, 1953. – 60с. – 1.85.
- Горбунов, Н. Н. Хранение сахарной свеклы в поле и на заводе [Текст] / Н. Н. Горбунов, А. В. Пивоваров. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 88с. – 0.30.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев. – М. : Московский рабочий, 1985. – 222с. – 0.30.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев, Л. В. Метлицкий. – М. : Колос, 1982. – 222с. – 0.50.
- Джафаров, А. Ф. Новые методы хранения плодов и овощей за рубежом [Текст] / А. Ф. Джафаров. – М. : Экономика, 1969. – 136с. – 0.35.
- Дженеев, С. Ю. Хранение столового винограда в хозяйствах [Текст] / С. Ю. Дженеев. – М. : Колос, 1978. – 128с. : илл. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.30.
- Дьяченко, В. С. Хранение картофеля,овощей и плодов [Текст] / В. С. Дьяченко. – М. : Агропромиздат, 1987. – 191с. – 0.75.
- Колесник, А. А. Химия плодов и овощей и биохимические основы их хранения [Текст] : Учеб.пособие / А. А. Колесник. – М. : МИНХ, 1971. – 121с. – 0.50.
- Колтунов, В. А. Управління якістю овочевих коренеплодів [Текст] [Текст] : монографія / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 251с. – ISBN 966-629-290-4 : 29.90.
- Колтунов, В. А. Субтропічні та тропічні плоди [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою спеціаліста за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 162с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.156-158. – ISBN 966-629-190-8 : 18.39.
- Колтунов, В. А. Хвороби плодоовочевої продукції при зберіганні [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 166с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-229-7 : 19.06.
- Кудряшова, А. А. Микробиологические основы сохранения плодов и овощей [Текст] / А. А. Кудряшова. – М. : Агропромиздат, 1986. – 190с. : илл. – 1.10.
- Кулик, А. С. Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кулик А. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2016. – 22 с.
- Лотыш, В. А. Хранение пищевых продуктов [Текст] / В. А. Лотыш. – К. : Реклама, 1971. – 36с. – 0.10.
- Найченко, В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів [Текст] : З основами товарознавства / В. М. Найченко. – К. : ФАДА,ЛТД, 2001. – 211с. : іл. – Бібліогр.208с. – ISBN 966-7625-13-3 : 27.55.
- Николаева, М. А. Хранение плодов и овощей на базах [Текст] / М. А. Николаева. – М. : Экономика, 1986. – 176 с. – 0.55.
- Полегаев, В. И. Хранение плодов и овощей [Текст] / В. И. Полегаев. – М. : Россельхозиздат, 1982. – 254с. – 0.60.
- Прісс, О. П. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Прісс О. П. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Київ : НУХТ, 2017. – 43 с.
- Рослов, Н. Н. Хранение картофеля [Текст] / Н. Н. Рослов ; Под ред.Н.С.Гагариной. – М. : Агропромиздат, 1988. – 96с. : илл. – (Агропанорама.Зарубежная информация). – ISBN 5-10-001387-7 : 0.20.
- Рослов, Н. Н. Хранение картофеля и овощей [Текст] / Н. Н. Рослов. – М. : Россельхозиздат, 1980. – 142с. : илл. – 0.35.
- Санина, Л. Ю. Подводное хранение соленых овощей [Текст] / Л. Ю. Санина. – М. : Экономика, 1969. – 40с. – 0.07.
- Скрипников, Ю. Г. Хранение и переработка овощей,плодов и ягод [Текст] / Ю. Г. Скрипников. – М. : Агропромиздат, 1986. – 208с. – (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). – 0.30.
- Сокол, П. Ф. Хранение картофеля [Текст] / П. Ф. Сокол. – 2-е изд.,исправ. и доп. – М. : Сельхозиздат, 1963. – 256с. – 0.43.
- Холмквист, А. А. Хранение картофеля и овощей [Текст] / А. А. Холмквист ; 4-е изд.,перераб.и доп. – Ленинград : Колос, 1972. – 280с. – 0.61.
- Шаров, А. Н. Экономическое стимулирование торгово-заготовительной деятельности плодоовощного хозяйства [Текст] / А. Н. Шаров ; Отв.ред.В.А.Колемаев. – Ростов : Изд-во Ростовского университета, 1984. – 152с. – 1.50.
- Шевченко, В. В. Хранение и транспортирование живой рыбы [Текст] / В. В. Шевченко. – М. : Экономика, 1978. – 72с. – 0.20.
- Шевченко, О. Ю. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Шевченко О. Ю. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2006. – 43с.
- Шишкина, Н. С. Хранение плодов и овощей в зонах производства [Текст] / Н. С. Шишкина. – М. : Агропромиздат, 1991. – 126c. : илл. – ISBN 5-10-000628 : 0.50.
|