Електронний каталог
гірчиця
Документи:
- Гірчиця [Текст] // Зерно. – Київ : Новий друк, 2019. – № 5. – С. 156-158.
- Горчичная горечь [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – C. 34-35.
- Обзор мировых тенденций рынка специй [Текст] // Мясное дело. – К., 2003. – №11. – С.28-29.
- Дихтяр, В. Горчица белая. Жирная [Текст] / В. Дихтяр // Агро перспектива. – Київ, 2013. – № 4 (155). – С. 78-83.
- Дяченко, К. Сіль, перець і гірчиця [Текст] / К. Дяченко // Баланс. – Дн., 2007. – № 73. – С. 33-38.
- Кодряну, Н. П. Производство горчицы [Текст] / Н. П. Кодряну // Масложировая промышленность. – 1999. – С.8-10.
- Петрович, О. "Мокрая" бакалея [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – 2001. – №18. – С.4-9, 34-35.
- Пономаренко, С. Как изобрели горчицу, майонез, кетчуп [Текст] / С. Пономаренко // Продукты питания. – К., 2004. – №18. – С.24-25.
- Рєпін, К. Олійна цифрова фортеця. Ріпак, соя, гірчиця - увесь цей джаз [Текст] / К. Рєпін // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 3. – С. 94-101.
- Руденко, Н. Будні білого соусу : [український ринок соусів (кетчупів і томатних соусів, майонезів, соусів емульгованих, гірчиці)] [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 1 (131). – С. 52-54.
|