Електронний каталог
ревень
Документи:
- Дидів, І. Культура ревеню [Текст] / І. Дидів, О. Дидів, Д. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 46-47.
- Дидів, О. Культура ревеню [Текст] / О. Дидів, І. Дидів, А. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 9. – С. 44-47.
- Кацерикова, Н.В. и др. Пищевая добавка из корня ревеня в производстве леденцовой карамели [Текст] / Н.В. и др. Кацерикова // Кондитерское производство. – 2001. – №1. – С.18-19.
- Ломаєва, Т. Наче яблуко цей ревень [Текст] / Т. Ломаєва // Жiнка. – 1999. – № 5. – С.25.
- Ломаєва, Т. Наче яблуко цей ревень [Текст] / Т. Ломаєва // Жiнка. – 1999. – С.25.
|