Електронний каталог
гарбуз
Документи:
- Typically thanksgiving [Текст] // What's on. – Kyiv : CPL Group and Euromedia Ukraine Ltd, 1999. – №31. – C. 31.
- Вегетарианский шведский стол [Текст] // БиП. – 2001. – №42. – С.21.
- Гарбуз - харчова рослина-цілитель [Текст] // Податки та бухгалтерський облік. – 2001. – №92. – С.26-27.
- Оце так ягода!Гарбуз [Текст] // Жiнка. – 1998. – С.24-25.
- Антонюк, І. Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 143-156.
- Бирзул, М. Гарбузові сини й дочки [Текст] / М. Бирзул // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 7 (126). – С.22-23.
- Біленко, В. Цілющий гарбуз [Текст] / В. Біленко // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №11-12. – С.89.
- Булах, М. Полезный великан. Генетически детерминированные хозяйственно-товароведческие признаки сортов тыквы [Текст] / М. Булах // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 38-42.
- Дробот, В. Збагачення діабетичних хлібобулочних виробів клітковиною з насіння гарбуза [Текст] / В. Дробот, Н. Дідик, Ю. Приходько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 1 (110). – С. 5-6.
- Дубинина, А. и др. Паста из тыквы: Рецепты [Текст] / А. и др. Дубинина // Питание и общество. – 2000. – №9. – С.-28.
- Ільченко, Н. В. П'ятірка найкорисніших осінніх продуктів [Текст] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2015. – № 10. – С. 5-6.
- Кіслова, В. М. Помаранчевий красень [Текст] / В. М. Кіслова // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2015. – № 10. – С. 2-3.
- Коломиец, В. Тыква обыкновенная - и необыкновенная... не только страшит, но и лечит [Текст] / В. Коломиец // Персонал. – Київ, 2014. – № 6 (170). – С. 126-133.
- Колтунов, В. Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 162-169.
- Колтунов, В. Структурні складові плоди гарбуза [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 122-129.
- Кузнецов, И. Госпожа тыква [Текст] / И. Кузнецов // Экология и жизнь. – Москва, 2010. – № 10 (107). – С. 88-91.
- Кучерявенко, И. М. Ржаная закваска с применением муки из семян тыквы [Текст] / И. М. Кучерявенко, О. Л. Вершинина // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 101-107.
- Литвинов, С. С. Бахчеводство: стратегия и перспективы развития [Текст] / С. С. Литвинов, Ю. А. Біковский // Картофель и овощи. – Москва, 2013. – № 5. – С. 2-5.
- Малюк, Л. Паста из тыквы и черноплодной рябины (аронии) [Текст] / Л. Малюк // Питание и общество. – М., 2002. – №3. – С.21.
- Маслак, О. Вирощування голозерних гарбузів - справа вигідна [Текст] / О. Маслак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2020. – №12. – С. 98-101.
- Одарченко, А. Харчові пасти з гарбузів і моркви [Текст] / А. Одарченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.19-20.
- Скрипников, Ю. Г. Посадите на своем участке тыкву [Текст] / Ю. Г. Скрипников, В. Ф. Винницкая // Картофель и овощи. – М., 2004. – №1. – С.15-17.
- Усик, С. Гарбузова насолода [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2016. – № 10. – С. 2.
|