Електронний каталог
пюре
Документи:
- Картофельное пюре. И голод не приправа [Текст] // Спрос. – 2001. – №5. – С.5-9.
- Білецька, Я. О. Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру [Текст] / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 50-53.
- Бочарова, О. В. Купажування як спосіб природного регулювання якості соків та пюре [Текст] / О. В. Бочарова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 1 (87). – C. 66-67.
- Драганова, Е.И. и др. Применение ферментативного катализа в производстве пюреобразной продукции из растительного сырья [Текст] / Е.И. и др. Драганова // Пищевая промышленность. – 1997. – №12. – С.15.
- Иванов, С. Уложиться в полминуты. Результаты исследования рынка супов и картофельного пюре быстрого приготовления [Текст] / С. Иванов // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2005. – № 12. – С. 22-29.
- Кисла, Л. Пюре з кавбузу [Текст] / Л. Кисла // Харчова i переробна промисловiсть. – 1998. – С.29.
- Кулиев, Н. Ш. Влагосорбционная способность пюре из яблок и моркови [Текст] / Н. Ш. Кулиев, К. Х. Маджиев // Пищевая промышленноять. – 1999. – С.69.
- Лихолоб, Н. Планета Тутти-Фрутти: Украинский рынок фруктовых консервов [Текст] / Н. Лихолоб // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2005. – №6. – С.94-99.
- Остриков, А. Исследование кинетики процесса вакуумного выпаривания овощных пюре [Текст] / А. Остриков, А. Веретенников // Хранение и переработка сельхозсырья. – Москва, 2009. – № 8. – С. 20-23.
- Шелудько, В. М. Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів [Текст] / В. М. Шелудько // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 5. – С. 47-51.
|