Електронний каталог

664
М42          Медведєва, А. О.
    Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 19-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 30 с.

   ос бакалавр/bachelor гз 18 Виробництво та технології/Engineering manyfacturing and construction спец. 181 Харчові технології/Food processing освіт. програми Технологія та орг. ресторан. бізнесу/Technology and organization of restaurant business Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technology and food design


УДК 664.6:664.1

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'