Електронний каталог

191
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.

   ОС "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", спеціалізація 05170101 "Технології в ресторанному господарстві"


ББК Л99-5+Ч481.28

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'